Jak rozjet domácí práci?

5066
4.12.12 12:04

Jak rozjet domácí práce???

Ahoj holky, už delší domu mi v hlavě tkví nápad, zkusit rozjet nějakou domácí práci, občas dostanu něco od babči, což je fajn, ale penízků by se hodilo víc. Máte s tím některá zkušenosti??? Kde a jak sehnat odběratele, pro kterého dělat??? většina domácích prací putuje do zahraničí… Nebyla by to práce jen pro mě, ale chtěla bych práci dál rozdávat, myslím, že by mi tu lidi za takovej job utrhali ruce :lol: ale jak začít??? Máte některá v této oblasti zkušenosti??? Děkuji za každou radu či nápad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.12.12 12:06

Tak začni něco vyrábět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.12.12 12:11

Hm, tak to, co chceš, mi docela zavání takovým tím už léta známým podvodem… jako že napíšeš, že nabízíš domácí práci, za stovku (dnes už asi za víc) pošleš další informace… a když ti někdo ty peníze pošle, napíšeš mu, že si má dát stejný inzerát a postupovat stejně jako ty…
Kdyby to bylo tak snadné, že by se našla práce v tomhle rozsahu, abys nejen ty vydělávala, ale mohla ji rozdávat i ostatním, tak by to asi dělali všichni a všichni by tu byli v balíku…
Ale pokud chceš něco dělat, začni s tím, že začneš sama něco vyrábět a prodávat, případně můžeš dělat nějaké služby, které lidi potřebují - žehlení, úklid a podobně… jinak si tedy počkám, jaké zázraky tu poradí ostatní…
A odběratele si prostě musíš sehnat tak, že budeš hledat, ptát se, poptávat, odpovídat na inzeráty jiných, obvolávat firmy a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5066
4.12.12 12:14

Nemám na mysli vyrábět nějaký kravinky… např. beru si práci - skládám krabičky, lepím vánoční přání, třídím špatné kusy a další reklamní materiály na cigatery atd… ale už nechci být ta, co práci dostane a odnese, ale mít práci a rozdávat jí :-) chápeš? něco co mě po mateřský uživí a to teda s nějakejma náušnice fakt nepochodim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5066
4.12.12 12:16

@Regina Hero nééé nechci být podvodnice a nechat si posílat peníze :D já sama si beru domácí práci od chlapa, co má pár ženských zaměnstnaný, ale všechno je to vývoz do zahraničí. Holky to mě asi nechápete :D ježiš to sem zase rozjela diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
4.12.12 12:18

Ja te chapu, ale nic me nenapada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.12.12 12:21

@AstraG já tě chápu, tak až na něco narazíš dej mi vědět, potřebuju taky penízky navíc a nic neseženu.
ale nic mě nenapadá, musíš volat, nebo studovat inzerci. a to jako chceš z domu? nebo někde kamrlík a dělat to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.12.12 12:25
@AstraG píše:
@Regina Hero nééé nechci být podvodnice a nechat si posílat peníze :D já sama si beru domácí práci od chlapa, co má pár ženských zaměnstnaný, ale všechno je to vývoz do zahraničí. Holky to mě asi nechápete :D ježiš to sem zase rozjela diskuzi

No tak oslov přímo tu firmu, od které ti dává práci ten chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
4.12.12 12:29

@Regina Hero no na severu čech takhle běžně funguje výroba bižuterie, není potřeba hned snad vidět za vším podvod

• Citovat
  • Upravit
1181
4.12.12 12:31

Já jsem taky chtěla nějakou práci na doma, po večerech, ale prostě jsem zatím narazila jen na samý podvodníky… peníze potřebuju akutně, ale nenacházím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
4.12.12 12:31

Zkus napsat par meilu, reklamky, vyrobny nejakych drobnych veci a pod. a uvidis, musis se holt starat pokud bys to chtela rozjet jako byznys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
4.12.12 12:33

Pokud by to bylo jak píšeš to bych brala domácí práci bez poplatku! Jinak se podívej nebo zkus oslovit firmy zda by o to měli zájem a za kolik, nejdřív bych takhle udělala průzkum, a nenapíšeš třeba Sz oč by šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
4.12.12 12:33

@AstraG zkusila bych třeba výrobu růženců…nebo jiný bižuterie…například v Medugorje se růžence prodávají běžně za 150 kč a vároba jednoho tě vyjde i s prací tak maximálně na 30 kč a to bys zaměstnance platila královsky. Chce to mít odběratele, anebo stvořit pár kusů a při letní cestě do chorvatska popojet pár kilometrů a najít si odbyt přímo na místě. Místní lidé ty růžence kupují snad přes pět překupníků, který na tom vydělávaj. A odbyt máš jistej, celoroční zájezdy zbožnejch katolíků z itálie, polska, slovenska, francie, holandska…atd. kdybych tam nežila a neviděla na vlastní oči, tak bych nevěřila.

• Citovat
  • Upravit
LJM
429
4.12.12 12:34

A nebo se poptej tam, cos dělala. Mě třeba šéfová nebídla, že můžu jak budu chtít vydělat nějaký penízky, napsat, že se domluvíme, abych mohla pracovat doma a posílat před email a párkrát za měsíc tam tak na 1-3h dojet. Malej je zatím moc maličkej, tak jsem řekla, že uvidím jak to půjde až bude mít příští rok půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.12.12 12:34

Asi taky chápu, co tím myslíš. U nás je firma, která skládá krabičky, lepí obálky atd, dávají za kus pár halířů, ale spíš tu práci dávají rodině a známým :( Vím, že to má přes německou firmu, jedině fakt, kontaktovat nějakou firmu :) Ale kdyby se ti to podařilo, hlásím se jako první brigádník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat