Plat řidičů v ČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plat řidičů v ČR
Dobrý den ráda bych se chtěla zeptat na plat řidičů. Mám stání a otec udává že má tak 6 tisíc nevěřím tomu. Prosím jak dokázat že má víc. ve skutečnosti má 20 až 25 tisíc
Jde my o výživné na syna. krom výživného nepřispívá na mimořádné výdaje. jak při podání přiznání a jak na soc zajímá mě vše. co by jen šlo. i ze soudkyně dělá blbce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No tak 6 tis leda ze by moc nepracoval. Ex mival kolem dvacky, jezdil kazdy den krom vikendu s malym nakladakem. Teda jestli myslis tyhle ridice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jbul Ano věřímAle jen základ má takový. Zbytek jsou diety a ty dělají zbytek. Můj manžel má základ 8 tis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdí i do slovenska před soudem dělá chudáka. já platila synovy ozdravný pobyt 6 tisíc kapesné 2 tisíce a cesta do prahy a z prahy tak 2 krát. jednou kdy jsme ho po půl noci vezly z moravy neb tam měl být již ve 4 h. a v říjnu pro něj. ani půlku my nedal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musí snad podávat přiznání. to se mu ani nevyplatí pak důchod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je OSVČ nebo zaměstnanec? Pokud je zaměstnanec a má od zamtele v mzdovým výměru pouze povinnou minimální mzdu, tj. 8 tisíc hrubého měsíčně a zbytek mu zamtel vyplácí na ruku, jak se dnes bohužel dělá i ve větších firmách, tak s tím asi nic nenaděláš. Musela bys mu prokázat větší životní standard a to je opravdu složité. To už je tak na právníka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejná situace, tvrdí, že má 10, bere min.18..ptala jsem se na sociálce, jak na to..Tak prej ti soudci ví, jak to u těch kamioňáků chodí a že by si měli vyžádat i jeho plány cest, já na to také ve svém vyjádření upozorňuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je zaměstnanec. je pravda že dělají u majitelů na ruku, jak jinak dokázat že to tak dělají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak plány cest co to tak je. pokud má kotouč tak by to šlo vyhledat.otec my říká vyžádat knihu cest
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám známého, který jezdí kamionem po evropě, a opravdu má ve smlouvě jen základní mzdu, cca 9tis. Ostatní jsou diety… Myslím že k těm soud přihlížet nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud má nízký základ, tak má prostě nízký základ. K dietám se přihlíží pokud je má v pracovní smlouvě a navíc vyplňuje daňové přiznání. Pokud dělá na černo, tak mu to asi těžko dokážeš. Manžel je taky řidič, základ má naštěstí 18.000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aleba Tam jde taky dost o to, jaký je soudce..Znám dva případy. Jeden, kdy žalovaný byl zaměstnán na černo, ale kupodivu si platil všechny účty, soud neváhal a v této situaci mu zvedl alimenty na 4000,–. Druhý, když soudkyně řekla, že přeci všichni víme, jak jsou na tom kamioňáci a jaké mají diety a napráskala mu taky dosti vysoké alimenty ![]()
Příspěvek upraven 04.12.12 v 12:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jbul píše:
Co si tak vyžádat výplatní pásky
Diety nemusí být na výplatní pásce, manžel dělal kupu let na MKD, peníze měl pěkné, ale většina byla v dietách, základ se pohyboval kolem 10 tisíc hrubého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme 2700kč. ale syn je astmati a má vývojovou dysfázii. do toho škola, koníčky atletika a fotbal a keramika.
já jsem vdaná a mám rodičák a s manželem 2 malé děti. můj má základ 13 tisíc a bývaly soudkyně četla 11tisíc a on se hájí že má 6. jinak můj na výplatu i s dietami a za kluky má 20 tisíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit