Plat řidičů v ČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jbul Kdy máš soud? Můj ex už u soudu vyslýchaný byl a já jdu teď 6.12. (je to zvlášť, protože bydlíme daleko od sebe a on si zažádal o tom, aby byl vyslýchaný ve svém městě), tak bych ti mohla dát pak vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já ti po soudu napíšu, jak to probíhalo a co všechno chtěli vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po mě chtějí svědky se kterými jsem se bavila že má 20 až 25 tisíc…já měla napsáno od jeho švagra na fc kolik má jenže já to vymazala u soudu může říct že jsme se o tým nebavily. a jsem někde. kolik ti dává na malé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, diety jsou na nic. Ty nejsou ani na výplatní pásce. Ale jak psala ejmy, pokud platí účty (vodu, elektřinu, telefon atd.), dal by se mu i takto vyšší příjem dokázat. Taky bys mohla poukázat např. na to, že má doma takové a takové vybavení, v čem si vozí zadek, jestli chodí po barech apod. K tomu ti postačí i svědectví jiných osob. Pokud má na ostatní věci, tak má i na alimenty.
Btw. 2700 Kč je opravdu výsměch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jbul Nejsme spolu od ledne a od té doby poslal 3× 1500,–
Mám za sebou soud ohledně výživného na mě, bude mi do července platit 1900,– měsíčně + do půl roku skoro 6000,–..Horší je to, že má v práci smlouvu o provedení práce, která je platná do 31.12.2012, takže kdo ví, jak to bude pak..Když jsme se bavila s právničkou, tak říkala, že by mi mohli pžiznat tak 2500, já teda žádám 3500, protože on ty peníze prostě má a já žiju sama s malým, s čtyřletou variantou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má již 9 let a naposledy výživné změněno když byl syn 3 let starý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martast píše:
Přesně tak, diety jsou na nic. Ty nejsou ani na výplatní pásce. Ale jak psala ejmy, pokud platí účty (vodu, elektřinu, telefon atd.), dal by se mu i takto vyšší příjem dokázat. Taky bys mohla poukázat např. na to, že má doma takové a takové vybavení, v čem si vozí zadek, jestli chodí po barech apod. K tomu ti postačí i svědectví jiných osob. Pokud má na ostatní věci, tak má i na alimenty.
Btw. 2700 Kč je opravdu výsměch.
co je to Btw
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zkratka pro „mimochodem“. Omlouvám se, už to někdy píšu automaticky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V listopadu byl syn v nemocnici informovala jsem ho a nic, od narození není sním v kontaktu..odešel odemne v době těhotenství. když měl malej 18 měsíců tak se vrátil a 1 než to zas skazil. odešel nebo se vyspal ženskou načapala jsem je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vystavovala potvrzení k soudu pro alimenty a chtěli tam uvést i cestovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik tak řidič má na hodinu a kolik od kilometra. prí když měl mokré dřevo že strácel benzín že to dřevo bylo těžké že mu nestačil benzín a on to musel zaplatit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji ve firmě, kde máme mraky řidičů.
Pro účely soudu se dávalo nejen potvrzení o vplacené mzdě, ale o vyplacených dietách.
Pokud je zaměstnán, tak zaměetnavatel musí mít toto všechno zdokumentované + i třeba náhrady škody (zalpacený benzín z dřeva) a tak.
Každá firma to má ve mzdě postavené jinak, ale naši řidiči se i s nízkým základem dostali na pěkné peníze… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit