Plat řidičů v ČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zajímalo by mne kolik se platí řidiči. hodunově podle počtu ujetých kilometru. kolik se pohybují diety a z čeho se tak vypočítávají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dieta se liší podle země v které se dotyčný řidič nachází a tady v ČR je nízká, myslím 180,–Kč, ale 100% to nevím, musela bych se zeptat manžela kolik vyplácí řidičům, ale když jsou v EU tak jim dávají 45 EURO, ale tohle může mít každá firma trochu jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jbul píše:
A POKUD MU DÁVÁ DIETY A TO OSTATNÍ NA RUKU TAK JAK
vyplacení diet se musí prokázat - je to zákonný nárok
a pokud přijde kontrola k němu do práce a zjistí, dle cestovních dokladů, že byl v zahraničí, musí k tomu zaměstnavatel doložit i vyplacení diet… černé peníze bokem k platu, ty se neprokáží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No stání mám 10.1.2013 tak se chci opravdu nachystat.
které důkazní materiály by jsem měla k soudu dát jako námitku aby se na to zaměřily.
je opravdu že diety se nezahrnují do mzdy. nebo tak nějak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pátek mě přišel papír že soudu abych řekla s kym jsem se bavila kolik řídiči mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jbul píše:?? nějak něchápu co tím chtěl autor říci..
V pátek mě přišel papír že soudu abych řekla s kym jsem se bavila kolik řídiči mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám na soud napsat s kterými řidiči jsem se bavila kolik tak vydělávají. a švagra bývalého kolik má synuv otec na výplatu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prí se jeho zaměstnavatel bojí jít k soudu pokud to prí špatně dopadne tak otce mého syna vyrazí. Ted ve firmě u Hradce Králové měly havárku zrušily kamion za 5 milionu. Dominikův otec tam jel přeložit náklad. Toho chlápka ted zaměstnavatel chce vyrazit tak zaměstnavately zůstane jen jeden řidič.
10.1 mám předvolat svědky se kterými jsem se bavila kolik řidiči mají a jak a co mají ve mzdě. Asi ten zaměstnavatel dává jen 11 tisíc a zbytek diety a nárok co má být ve výplatě dostává na černo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jbul myslím si, že to si soud sám zjistí přímo přes zaměstnavatele, kolik za co má. On všechno nemůže ututlat (diety a náklady)
Neboj se, že to není dohledatelné.
Apropo ty jsi cizinka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč. já ted toho mám moc. Od listopadu my zjistily cystu na mozku. do toho oči my přestávají sloužit. a omlouvám za chyby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám strach z e soudu. opravdu mám strach kamarádi a znami nechtějí jít k soudu. takževás chci poprosit pomožte my ať se na soud nachystám. právníka nemám.
Jezdí z km. kolik se účtuje za kilometr po čr.
Kolik je dieta.
Kolik tak kamión má nádrž na benzin. kolik za hodinu může jet. jaké má přestávky. zda za náklad na víc nese odpovědnost in.jak se to měří. jaké jso pokuty a kdo je platí.
Moc budu rada když mě zasvětil do te to
problematiky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jindřiš píše:
Dieta se liší podle země v které se dotyčný řidič nachází a tady v ČR je nízká, myslím 180,–Kč, ale 100% to nevím, musela bych se zeptat manžela kolik vyplácí řidičům, ale když jsou v EU tak jim dávají 45 EURO, ale tohle může mít každá firma trochu jinak
Přesně tak. Ale ty diety jsou ošemetné…nevím, jestli by se měli počítat do platu. Třeba banka pokud by si chtěl vzít řidič půjčku na diety nehledí, nejsou pravidelným příjmem zajímá je pouze základní plat, protože ty diety nemá pořád, pokud marodí, dovolenkuje, diety nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže máželvy počítala. ČeskÁ špoiřitelná celkovou výplatu. to co mu přišlo na účet. a býky tam i diety i daňový bonus na kluky. On je zedník tak má 37kč + fond stavby dalších 37.tak má na hodinu.74 diety 160.ale pokud onemocní tak dostane henry 5tisíc zbytek sicialja z vyměřovacího základu. kdyby si neodvádějí na socialnim tak by neměl nic. manžely se diety do výplaty počítají ale když hru zadat o přídavky na kluky tak ne.za celý rok se pak dá jaký měl vyměřovacího základ. jak je to na finančním nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ejmy píše:
@jbul Kdy máš soud? Můj ex už u soudu vyslýchaný byl a já jdu teď 6.12. (je to zvlášť, protože bydlíme daleko od sebe a on si zažádal o tom, aby byl vyslýchaný ve svém městě), tak bych ti mohla dát pak vědět
jak jsi dopadla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit