Jak s hlídáním problémového kojence?

4275
15.11.12 21:53

Jak s hlídáním "problémového" kojence?

Ahoj holky, potřebuju radu od zkušenějších :?

Máme čtyřměsíčního syna a říkám to na rovinu, i když chápu, že mě některé dokonalejší matky odsoudí, dneska jsme přišli na to, že bysme potřebovali malýho někdy pohlídat, aby jsme mohli mít v klidu sex. Jsme oba takoví, že si to bez něj nedokážem představit a nějak nás už ty rychlovky, kdy pořád myslíme na to, kdy zas začne pofňukávat a budem muset přestat, tak to už nás moc neuspokojuje. Prostě potřebujem chvilku sami pro sebe. Situace je ale taková, že ode dneška zase musíme synovi dávat železo a to snáší (tedy spíš nesnáší) s totálním řevem ještě za 4 hodiny a celej den je úplně podrážděnej a prostě pořád jen ječí. My už si zvykli, že děláme co můžem, ale prostě musíme na nějakou chvíli vypnout „příjem“ s tím, že Kuba řve dál. Ale přece nemůžu dát někomu hlídat dítě, který je totálně nevrlý :nevim: Vy byste asi taky dítě, kterýmu rostou zuby nedali někomu hlídat…

Rodinu tu trochu máme, ale všichni se ho bojí. Můj táta ho dneska podruhý pohladil a poprvý si ho vzal do ruky, podobně je na tom moje máma (ta asi tak o 1× líp). Tcháni bydlí 30 minut odsud a jsou šílení kuřáci. Jsme ochotní zaplatit chůve, stejně ji budeme od novýho roku 1× týdně potřebovat, tak bysme ji aspoň zkusili… ale místní chůva chodí hlídat domů. A kde pak máme mít ten sex? Navíc já potřebuju být doma, bojím se cizího prostředí a nových věcí. Příjde mi, že to nemá řešení :? :(

Možná vám příjde povrchní, že se „zbavujeme“ dítěte jen kvůli sexu, ale syn je jinak poměrně hodný a tohle je jediný, co ze vztahových věcí není úplně dobře proveditelné, takže je to pro nás asi jako když spousta z vás vyrazí třeba s manželem na večeři, prostě taková ta nevšední romantika.

Vidíte někdo řešení naší situace (jiný než smířit se s tím, ež to ještě dlouho nebude co to bývalo. to mě napadlo i bez diskuze ;) )??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
15.11.12 22:00

A co ho dát chůvě nebo příbuznejm do kočáru a poslat na 2 hodiny ven. to by vám mohlo stačit, ale asi si budete muset užívat odpoledne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609

A ven do kočárku na dvě -tři hodinky, prostě mezi krmením, by si ho někdo nevzal, to taky pláče, když se vozí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522

Zadne reseni me nenapada, jedine, ze to chce cas :nevim:
jinak za me- je to uplne normalni, proste potrebujete jen chvilku pro sebe a vypnout ten stres :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
15.11.12 22:01

Mě automaticky napadlo, poslat dítě s chůvou do parku (hodina Vám stačí, ne?), mimino se prospí a vy budete mít klid pro sebe :think:

• Citovat
  • Upravit
2926
15.11.12 22:01

Nemůžeš si pořídit hlídačku (nebo i kuřáckou tchýni) na dvě hodiny odpoledne nebo navečer, že by vzala malýho na procházku ven? To by byl slušnej kompromis. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.11.12 22:02

No, já jsem fakt malou nikomu ještě hlídat nedala, je hodně náročná, a moc si to nedokážu představit, ale opravdu, řešily jsme to už minule, myslím, že bude po 5. měsíci lépe…ale jinak to prostě vždycky riskujem, když spí, ale občas jsem tam běžěla podat dudu. Holt máme přerušovaný sex :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2926
15.11.12 22:03

Myšlenkové pochody utahaných matek se ubírají stejným směrem! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
15.11.12 22:06

Takže myslíte, že se dá zeptat chůvy, jestli by ho vzala ven? on je v kočáru zlatej a je na UM, takže i kdyby měl hlad, dá se to řešit. právě nemám zkušenost a nechci hned na začátek přestřelit. nebo spíš si dělat naděje a pak být zklamaná, až mě vyvede z omylu, že tohle přece chůvy nedělají :?

ale dvě hodiny nám stačí, manžel už není nejmladší a nic nevydrží, jak s oblibou říká :lol: né, prostě by stačily…

blbý je to, že on pracuje na směny(takže běžně si užíváme odpoledne, ráno, v noci, prostě podle směn :D ), můj táta taky, máma pracuje v zahraničí, takže je doma jen o víkendu a chtít po ní dvě hodiny jejího času, tak musím trefit místo v diáři, takže reálný je to tak v březnu (a určitě by se zeptala, proč to chceme a co budeme doma dělat :oops: a pak by čekala, že za ty dvě hodiny bude u nás uklizený :roll: nesnáší náš bordel). takže rodina není mco na místě, no.

@alsem když to nepude, tak to taky přežijem, rozvádět se kvůli tomu nebudeme :mrgreen: ale tak nám přišlo, že to je jediný, co nám chybí k dokonalosti. jinak si syna užíváme, i třeba když je zrovna mrzutý a naplňuje nás to, být s ním. jen prostě tohle s ním nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
15.11.12 22:08

@sad 1 my taky riskujem, ale prostě to není ono, dokážem jen takový rychlý hupsnutí a já z toho nic nemám a manžela už to taky moc neuspokojuje, on je spíš ten typ, že si to musí užít oba. ale když já jsem nervózní kdy to zas bude přerušený… no pořád dokola to samé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.11.12 22:08

@ANEBjája Škoda, že nejsi z Prahy, bych ti vozila skoro kdykoliv (přes den ;) ).

A když se bude někdo ptát, co budete dělat, tak řekněte, že malému sourozence :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.11.12 22:11

@ANEBjája Nemusíš hledat hned profihlídačku, poptej se po okolí, třeba nějaká studentka VŠ by mrně povozila, dvě hoďky se někde projde s kočárem a ještě si něco vydělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
15.11.12 22:11

@hkac to je dobrý, to budu používat až bude větší (teď jsem po blbý sekci, musíme si rok dávat bacha) :lol:

tak děkuju za rady, zkusíme tu chůvu. aspoň ji testnem dřív než to bude akutní :)

ale teda platit cizí ženský za sex? to se nějak jmenuje, ne? :think: ;) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
15.11.12 22:14

@Loll my tu teď máme (od září) paní, tuším i psycholožku, co jinak spolupracovala hodně dlouho s místním MC a teď tu rozjíždí hlídání. od novýho roku půjdu na jedno dopoledne v týdnu do školy, zbývá mi ještě rok (taky VŠ, ale spolužačky tu nemám :D ), takže budem potřebovat na pravidelné hlídání, to už není realizovatelný bez profíka, bude to v době školy, pochopitelně. tak bysme si ji aspoň vyzkoušeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
15.11.12 22:21

@ANEBjája Tak zase ale jestli ti paní přistoupí jen na to hlídání venku, to se s ní budeš muset domluvit. Ale snad jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí