Jak se dostat k práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.9.22 17:55

Jak se dostat k práci

Zajímalo by mě, jak je možné se dostat k práci na kriminalce? Je třeba vystudovat POLAC v Praze nebo stačí praxe u policie? Vím, že to není jako v tv, ale často v detektivkách čtu, jak ke krimi útvaru nastoupil někdo mladý a tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
9.9.22 18:09

Nejdřív se musíš dostat k policii. Ke ktiminálce se hned nikdy nedostaneš. Začínáš například na obvodním oddělení a po letech se tam můžeš dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
9.9.22 18:19

Mne kdysi na personalnim u polisu tvrdili, ze staci Bc. titul na to, z jakykoliv skoly…ze clovek s vs jde automaticky ke kriminalce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
9.9.22 18:33

Co tak mám matné povědomí, tak buď přes akademii a praxi, nebo přes právo (tam to jde hned po škole, bez praxe). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
9.9.22 18:34
@Tarjei píše:
Mne kdysi na personalnim u polisu tvrdili, ze staci Bc. titul na to, z jakykoliv skoly…ze clovek s vs jde automaticky ke kriminalce..

Tak to opravdu není. Když jdeš ke kriminálce můžeš mít jakoukoliv VŠ. Po přijetí se ke kriminalce, ale hned nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.22 19:17

Manžel nastoupil ke kriminálce ihned po absolvování VŠ technického směru.

• Citovat
  • Upravit
2508
9.9.22 20:16

Dřív to šlo a s jakoukoli vysokou brali rovnou, ale teď je to nejdřív uniforma a bez záruky někdy v budoucnu to možná vyjde. Jinak při náboru slíbí cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
9.9.22 20:47

Tak ono “práce na kriminálce” je dost široký pojem. Na nějaké pozice ti stačí VŠ dle žádaného odboru a na nějaké potřebuješ léta praxe v uniformě. Nechápu tvůj dotaz, když ani nedokážeš specifikovat o jakou “práci na kriminálce” máš zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
10.9.22 13:18
@Soher píše:
Tak ono “práce na kriminálce” je dost široký pojem. Na nějaké pozice ti stačí VŠ dle žádaného odboru a na nějaké potřebuješ léta praxe v uniformě. Nechápu tvůj dotaz, když ani nedokážeš specifikovat o jakou “práci na kriminálce” máš zájem.

Si myslím, že moc hledí na Jessicu Fletcherovou :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat