Jak se dostat k práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nejdřív se musíš dostat k policii. Ke ktiminálce se hned nikdy nedostaneš. Začínáš například na obvodním oddělení a po letech se tam můžeš dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne kdysi na personalnim u polisu tvrdili, ze staci Bc. titul na to, z jakykoliv skoly…ze clovek s vs jde automaticky ke kriminalce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co tak mám matné povědomí, tak buď přes akademii a praxi, nebo přes právo (tam to jde hned po škole, bez praxe). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
Mne kdysi na personalnim u polisu tvrdili, ze staci Bc. titul na to, z jakykoliv skoly…ze clovek s vs jde automaticky ke kriminalce..
Tak to opravdu není. Když jdeš ke kriminálce můžeš mít jakoukoliv VŠ. Po přijetí se ke kriminalce, ale hned nedostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel nastoupil ke kriminálce ihned po absolvování VŠ technického směru.
- Citovat
- Upravit
Dřív to šlo a s jakoukoli vysokou brali rovnou, ale teď je to nejdřív uniforma a bez záruky někdy v budoucnu to možná vyjde. Jinak při náboru slíbí cokoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono “práce na kriminálce” je dost široký pojem. Na nějaké pozice ti stačí VŠ dle žádaného odboru a na nějaké potřebuješ léta praxe v uniformě. Nechápu tvůj dotaz, když ani nedokážeš specifikovat o jakou “práci na kriminálce” máš zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soher píše:
Tak ono “práce na kriminálce” je dost široký pojem. Na nějaké pozice ti stačí VŠ dle žádaného odboru a na nějaké potřebuješ léta praxe v uniformě. Nechápu tvůj dotaz, když ani nedokážeš specifikovat o jakou “práci na kriminálce” máš zájem.
Si myslím, že moc hledí na Jessicu Fletcherovou ![]()
- Citovat
- Upravit
Zajímalo by mě, jak je možné se dostat k práci na kriminalce? Je třeba vystudovat POLAC v Praze nebo stačí praxe u policie? Vím, že to není jako v tv, ale často v detektivkách čtu, jak ke krimi útvaru nastoupil někdo mladý a tak