Jak se nosí softshellová bunda?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jinak mám softshellku od kiltecu, mívají většinou na konci zimy slevy a už několik let si kupuju bundy jen od nich, pro mě velice kvalitní a ty slevy bývají fakt velké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nosím triko, flees mikinu a tu sofsheelku a je mi hezky
Mám tuhle bundu od Envy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ji mám od COLUMBIE červenou a můj tu samou šedou, ppředloni ve výprodeji za 1800,– a nosíme ji na jaře a podzim. V zimě jsem jí nosila, dokud nenapadl sníh a nezačlo mrznout.
Dost se potím, tak většinou jen triko s dl. rukávem, v té teplé zimě pak triko s kr.rukávem a mikču tenčí.
Dceři jsme ji koupili, značky CARRA ve výprodeji loni za 1000,– na běžky do školního tělocviku loni a jinak jí nosí denodenně na jaře a na podzim. V zimě nee, je zimomřivá.
Výborná věc, doporučuji, je lehoučká a NEPROMOKNE!!!
- Citovat
- Upravit
ja si ji koupila nedavno,amuzu vrele doporucit,jsem zimomriva,akoukala jsem jak blazen,chodim tedka na spacirky s kocarkem,podto si dam jen triko,nebo sdlouhym rukavem a nato nosim vestu,a prijdu domu spocena,vubec neprofoukne,nenamoci se tak rychle.kazdej na me cuci zabalenej v zimni bunde jak bublina aja jdu jentak nalehko by se dalo rict,aje mi teplo.taky jsem tomu neverila.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
ja nosim tuhle bundicku predevsim na bezky. Pod ni slaby rolak typu moira mono, na to slabou fleesou mikcu a pak uz jen bundu. Pokud v ni jdu jen na prochazku, misto slabe fleesky dam silnou a je to OK i v minus deseti.
Jinak tento tzp bundy se vyznacuje tim, ze je to nekolik vrstev slisovanych do jedne. Bezna bunda je slozena z vrchni vrstvy, pripadne membrany a spodni vrstvy, ktere jsou sesite po obvodu. Softshellky byvaji z materialu s podobnymi funkcemi, ktere jsou slisovane. Vyhoda je v lepsi funkcnosti, casto lepe padne, alespon ja mam ten pocit, a je lehci a slabsi (srovnavam s vicevrstvymi bundami ne klasickou sustakovou vetrovkou). Stejne jako u klasickych bund sezenete bundu, ktera vam nepromokne a neprofoukne ani v nejvetsim lijaku a sezenete i bundu na bezne prochazky s pejskem nebo detmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím ji i v zimě, ale moc se pod ni neoblékám, protože je to softshellová bunda na nošení dětí - čili hřejeme se se synem navzájem.
Když je kolem nuly a více stupňů, mívám jenom tričko s krátkým rukávem, syna na zádech a přes nás bundu.
Když je pod nulou, vemu triko s dl. rukávem, případně dávám ještě vlněné návleky na ruce.
Takže se prakticky vůbec neoblékám, předáváme si synem vzájemně teplo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky všem za zkušenosti, pomohly mi se v tom trochu zorientovat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já ji nosím od jara do jara letos jsem jí měla i při -17 a pohoda nosím pod tím termo triko kr.rukáv,a termo mikinu a teplo tak jsem zpokojená a výhodou je že to má dost kapsiček a je tenká a nejsem v ní jak medvěd.Doporučuji,ale chce to asi nějakou dražší verzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Softshellky jsou úžasné bundy. Dají se nosit skoro celoročně, jen dobře navrstvit. Navíc když je na jaře teplo, svlékneš, složíš do tašky,batohu, a když ji vytáhneš…není zmuchlaná…velká výhoda.
Když mrzne, je fakt lepší triko,nějaký svetřík a bunda, ale tu bundu radši kvalitnější. Mám z Nortblancu a je supr(10 000vodní sloupec).Chlap má Carra a je taky spokojen. Takové ty „trhové“ jsou o ničom, nemají ty slibované funkce, jen pěkně vypadají (a to jen některé
). Dobře vybírej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit