Dětské oblečení do sekáče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
244
6.1.11 12:38

Dětské oblečení do sekáče

Dobrý den,mám takový dotaz,mám nějaké věci po dceři ze kterých už vyrostla,jsou tam některé i pěkné málo nošené kousky.Nevíte někdo můžu to dát do jakéhokoliv sekáče?A dostanu za to nějaké penízky,počítáme totiž každou korunu???moc dík za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
6.1.11 12:42

mnohem více dostaneš za přímí prodej na MMB mimibazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.1.11 12:46

já nejvíc věcí prodám na Bazoš a Sbazar.....v sekáči ti moc nedají a nebo taky vůbec nevezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.1.11 12:46

Nebo zkus jednoudusse Aukro.cz, tam se daji taky vydelat dobre penizky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.1.11 13:14

Ahoj,v některých bazarech si berou procenta za prodané zboží a peníze za neprodané-asi tak 2-4kč za kus.Já tedy tu a tam dávám oblečení do bazarku,ale něco málo se prodá,a to je to jen málo nošené,a pěkné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
6.1.11 13:28

U nás bazárku je to tak, že se zboží dává „do komise“ a až po případném prodeji se peníze vyplácí - každý měsíc jeden termín. Cenu si určuje majitelka, která ví, co má šanci se prodat a co ne.
Moc to nepraktikuju.

Já jsem hodně věcí prodala na podzim na burce našeho MC, probíhá dvakrát do roka a zároveň jsem nakoupila „za hubičku“ pěkné věci. Doufám, že na jaře zase prodám a nakoupím. Toto je u nás dost oblíbené, stojí se hodinové fronty - MC nepronajímá velkou halu, to by potom bazar ztratil smysl, někdo to musí zaplatit.

Podobné burzy několikrát do roka u nás má ještě jedna MŠ, musíš se informovat v místě bydliště.

Co se týče MMB, aby Tvoje věci byly „vidět“, je lepší si zaplatit členství.
Jinak mám pocit, že tam se spousta maminek snaží prodávat předraženě, např. tam jedna prodávala použité sedátko do vany, které - to stejné, měl levněji v akci jeden hypermarket u nás, nové.

Pokud plánuješ v dohledné době ještě další dítě, je podle mě lepší to oblečení nechat a mít v záloze, než prodat za pár desetikorun a potom kupovat oblečení nové. Ale zase záleží, jakého druhé dítě bude pohlaví, konstituce a v jakém bude narozeném ročním období.
Pokud dítě plánuješ a za dlouhou dobu, tak bych se zbavila právě těch málo kvalitních kousků, které byly pořízeny třeba jen „na lítačku“ - mohou za čas zteřet gumy i materiály - vlastní zkušenost.

Můj syn s dcerou po sobě nedědí téměř nic - prostě to nepasuje a nevychází, i když u malé netrvám jen na holčičích věcech.
Tak po synovi oblečení prodávám a pro dceru se snažím koupit pěkné, ale co nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
6.1.11 13:28

Já jsem to zkoušela na mmb a nic i když to byly krásné hadříky z obchodu po jednom dítěti na aukru taky ne:-(tak jsem to darovala dětskému domovu a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
6.1.11 13:30

A ještě jsem zapomněla dodat, že majitelka si samozdřejmě strhává procena a burzy v MC taky, navíc se platí manipulační poplatek 1 kč i z neprodaných věcí, ale není to taková hrůza.
Je to tak obdobně všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 13:32
daska1 píše:
Já jsem to zkoušela na mmb a nic i když to byly krásné hadříky z obchodu po jednom dítěti na aukru taky ne:-(tak jsem to darovala dětskému domovu a bylo.

dasko problém je v tom že spoustu maminek využije jen neplaceného členství a ty co vyhledávaj zbží vyhledávaj mezi prodejci s placeným členstvím,takže lepší je tu stovku investovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.1.11 13:33

S MMB nemám moc zkušeností (respektive neprodala jsem nic :cry: ). Bazary přímo jsem taky nezkoušela, ale kamarádky, třeba ve škole nebo školce že si maminy mezi sebou uspořádají burzu. Ale je to spíš na „zabití času“ a společenské vyžití než by to byla „rejže“. Osobně jsem dost činná na aukru, tam prodám skoro vše, ale chce to mít trpělivost - hned se taky všechno nechytí, nemsí se to předražovat, a taky se dobře prodává, pokud toho mám v nabídce najednou povícero (zejména velikost oblečení) - no prostě více věcí v jednom balíku za jedno poštovné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
6.1.11 13:34

Nebo si ještě zkus podat inzerát, buď někde na net nebo do dětského časopisu, kde hledáš maminku, která by po Tobě pěkné kousky trvalo odebírala.
Musí mít ale dítě narozené v přibližně stejném období.

Zase na druhou stranu si od toho moc neslibuj, já jsem jednou na takový inzerát taky odpověděla, oblečení bylo sice pěkné, ale mě to moc nevyhovovalo,tak z toho sešlo. Každá maminka má ráda jiný styl oblékání kojence - někomu vyhovují dupačky a overály, některá ráda obléká miminu rifličky a košilky apod.

Potom je možné ještě si najít někoho takového v okolí. Taky mi to bylo nabídnuto, ale nějak mě oblečení - po holčičce, nezaujalo :nevim:

Já jen, že je to taky způsob a nevím, jestli Tě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.1.11 13:34
Jana206 píše:
U nás bazárku je to tak, že se zboží dává „do komise“ a až po případném prodeji se peníze vyplácí - každý měsíc jeden termín. Cenu si určuje majitelka, která ví, co má šanci se prodat a co ne.
Moc to nepraktikuju.

Já jsem hodně věcí prodala na podzim na burce našeho MC, probíhá dvakrát do roka a zároveň jsem nakoupila „za hubičku“ pěkné věci. Doufám, že na jaře zase prodám a nakoupím. Toto je u nás dost oblíbené, stojí se hodinové fronty - MC nepronajímá velkou halu, to by potom bazar ztratil smysl, někdo to musí zaplatit.

Podobné burzy několikrát do roka u nás má ještě jedna MŠ, musíš se informovat v místě bydliště.

Co se týče MMB, aby Tvoje věci byly „vidět“, je lepší si zaplatit členství.
Jinak mám pocit, že tam se spousta maminek snaží prodávat předraženě, např. tam jedna prodávala použité sedátko do vany, které - to stejné, měl levněji v akci jeden hypermarket u nás, nové.

Pokud plánuješ v dohledné době ještě další dítě, je podle mě lepší to oblečení nechat a mít v záloze, než prodat za pár desetikorun a potom kupovat oblečení nové. Ale zase záleží, jakého druhé dítě bude pohlaví, konstituce a v jakém bude narozeném ročním období.
Pokud dítě plánuješ a za dlouhou dobu, tak bych se zbavila právě těch málo kvalitních kousků, které byly pořízeny třeba jen „na lítačku“ - mohou za čas zteřet gumy i materiály - vlastní zkušenost.

Můj syn s dcerou po sobě nedědí téměř nic - prostě to nepasuje a nevychází, i když u malé netrvám jen na holčičích věcech.
Tak po synovi oblečení prodávám a pro dceru se snažím koupit pěkné, ale co nejlevnější.

no mám jedno dítě,plánuju sice ještě jedno ale nejdříve za 5-10let.no mám to trochu protříděné,mam tam kousky které si určitě nechám schované a některé které nechci schovávat pro další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.1.11 13:35

jinak díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie