Jak se stát porodní asistentkou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak se stát porodni asistentkou
Dobrý den chtěla bych poradit moje dcera by chtěla studovat na porodní asistentku koukáme na net ale nevíme přesně kde a jak to funguje máte ani jak přesně se to má hledat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, použila jsem Google a informace našla hned v prvním odkazu. Co trochu použít hlavu a to co je v ní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našli jsem něco ale ukazuje se nám že před tím musí mít dcera bakalář jen nevím přesně s jakého oboru. A prosím blbý keci že jste hned v prvním odkazů něco našla mě nezajímá, tohle jsou stránky aby se člověk mohl zeptat, bez toho aby ho někdo sjel že to našel hned při prvním odkazů. Jste asi nějaká chytrá a když nechcete pomoc tak raději nepiste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Animace taky jsem zkusila google a je to hned v prvním odkazu, když máte emimino, máte i google
a 2.5. jsi psala, že dcera chce jít na cestovní ruch a nikam jinam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Animace píše:
Našli jsem něco ale ukazuje se nám že před tím musí mít dcera bakalář jen nevím přesně s jakého oboru. A prosím blbý keci že jste hned v prvním odkazů něco našla mě nezajímá, tohle jsou stránky aby se člověk mohl zeptat, bez toho aby ho někdo sjel že to našel hned při prvním odkazů. Jste asi nějaká chytrá a když nechcete pomoc tak raději nepiste
Ze by bakalare zdravotniho zamereni? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Animace
Studijní obor Porodní asistentka je bakalářské studium a vyučuje se snad už na všech českých vysokých školách. A to že studentka střední školy neumí používat Google je teda k pláči…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NinaU. píše:
@Animace
Studijní obor Porodní asistentka je bakalářské studium a vyučuje se snad už na všech českých vysokých školách. A to že studentka střední školy neumí používat Google je teda k pláči…
Kdyz uz jsme u toho. Doufam, ze jeji dcera ovlada lip pravidla ceskeho pravopisu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi první zdrávku a pak zaměření. Když nebude porodní asistentka bude zdravotní sestra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Animace píše:
Dobrý den chtěla bych poradit moje dcera by chtěla studovat na porodní asistentku koukáme na net ale nevíme přesně kde a jak to funguje máte ani jak přesně se to má hledat
Ahoj,
nemusí mít ani vystudovanou střední zdravotnickou školu a muže jít až na vysokou, protože je to specializované pracoviště, kde bez vysoké už neberou
Ale hodně spolužaček šlo na PA a nakonec dělají jinde, protože se tam ta místa drží a málo se uvolnují. Ale je to pěkný sen a klidně ji v tom podpoř. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám stejný dotaz, jen v úplně jiné kategorii
jsem dospěla, mám vystudovanou VŠ, mám děti… a přehodnotila jsem pohled na spoustu věcí a moc ráda bych se stala porodní asistentkou. Nojo, jenže ať googlim jak chci, všude je jen prezenční. Nevíte, není někde kombinovaná forma studia? Jinak mám asi smůlu, co? ![]()
- Citovat
- Upravit