Kombinované/dálkové studium - status studenta?

12
25.9.19 10:15

Kombinované/dalkove studium - status studenta?

Dobrý den, potřebovala bych radu, četla jsem spoustu článků o statusu studenta, ale vždy je psáno neco jineho. Dokonce mi nekdo rikal, ze je rozdil mezi dalkovem a kombinovanem? Tento dotaz jsem založila hlavně kvuli tomu, že chodím do práce a zajima me pokud pujdu na dalkove studium, jestli se mi bude danit výplata či ne. Četla jsem, že napriklad slevy na jizdenky neplatí u dalkoveho studia, ale v práci bychom nemeli prijit o studentskou slevu. Tak bych prosim ocenila vase zkusenosti. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
25.9.19 10:18

Já mám pocit, že sleva na dani se uznává v případě soustavné přípravy na budoucí povolání. Ještě jsem ji měla na doktorandském. Ale potom už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20910
25.9.19 10:22

Tak v praci je sleva na studenta zavratnych 335,– mesicne. To cloveka nevytrne. Jinak je to uplne stejny pro vas. Jinak ja jsem jako dalkar pri praci slevy na studenta nemel (jizdne apod.), ale slevu na dani jsem mel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.9.19 10:23

@Cenarius Takze v praci studentska sleva plati? Nevytrhne, jen me to zajima:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20910
25.9.19 10:26

@Tereza207 me to v praci brali. Kazdej semestr jsem donesl potvrzeni, ze studuji a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
25.9.19 10:55

Mě to taky v práci brali - stačilo dodat potvrzení o dálkovém nebo kombinovaném studiu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
25.9.19 11:14
@Tereza207 píše:
Takze v praci studentska sleva plati? Nevytrhne, jen me to zajima:)

sleva na studenta je taky podmíněná věkem - do 26 a při doktorandském tuším do 29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze