Lektorka plavání detiček

Anonymní
18.9.19 10:48

Lektorka plavani detiček

Ahoj maminky prosim vas delal nekdo lektorku plavani u deti od 1 do 5 tridy? Co to obnasi miluju deti miluju plavani mam to blizko domova na 4 hodiny pondeli az streda dekuji za odpoveď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30975
18.9.19 10:58

A myslis lektorku u skolnich deti v ramci vyucovani nebo jako volnocasovou odpoledni aktivitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.19 10:59

@Cuddy v ramci vyucovani

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.19 11:10

Pracovala jsem jako instruktorka plavání dva roky, teď jsem na mateřské a musím říct, že to není zrovna nejlehčí práce. Strávit 3-4 hodiny ve studené vodě je dost náročné a byla jsem pak pořád zmrzlá, do toho děti celkem dost u toho křičí a piští a různě povykují, takže mě z toho často bolela hlava a občas je nešlo překřičet, abychom se na něčem domluvili :) ale zároveň je to hezká práce, člověk vidí ty pokroky, učí děti něco, co je dle mého důležité pro život. Hodně záleží i na kolektivu a chodu celé plavecké školy.

• Citovat
  • Upravit
77022
18.9.19 12:09
@Anonymní píše:
Pracovala jsem jako instruktorka plavání dva roky, teď jsem na mateřské a musím říct, že to není zrovna nejlehčí práce. Strávit 3-4 hodiny ve studené vodě je dost náročné a byla jsem pak pořád zmrzlá, do toho děti celkem dost u toho křičí a piští a různě povykují, takže mě z toho často bolela hlava a občas je nešlo překřičet, abychom se na něčem domluvili :) ale zároveň je to hezká práce, člověk vidí ty pokroky, učí děti něco, co je dle mého důležité pro život. Hodně záleží i na kolektivu a chodu celé plavecké školy.

do studené vody neopren - profesionální lektorky to nosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.19 14:28

@stinga ano, nosily jsme i neopren, ale není to žádná sláva. Navíc dostat se během pětiminutové přestávky z neoprenu, stihnout si dojít na záchod a znovu se nasoukat do mokrého neoprenu byl nadlidský výkon. Nehledě na vysušené vlasy a pokožku z chlóru. Má to hodně úskalí, není to jen sluníčková práce s dětma. Ale nechci to nikomu hanit, jen popisuji jaká je realita, kterou málo kdo z ostatních lidí vidí ;).

• Citovat
  • Upravit
77022
18.9.19 14:31

Jo to jsem chtěla napsat, že se do toho blbě souká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat