Lektorka plavání detiček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A myslis lektorku u skolnich deti v ramci vyucovani nebo jako volnocasovou odpoledni aktivitu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem jako instruktorka plavání dva roky, teď jsem na mateřské a musím říct, že to není zrovna nejlehčí práce. Strávit 3-4 hodiny ve studené vodě je dost náročné a byla jsem pak pořád zmrzlá, do toho děti celkem dost u toho křičí a piští a různě povykují, takže mě z toho často bolela hlava a občas je nešlo překřičet, abychom se na něčem domluvili
ale zároveň je to hezká práce, člověk vidí ty pokroky, učí děti něco, co je dle mého důležité pro život. Hodně záleží i na kolektivu a chodu celé plavecké školy.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pracovala jsem jako instruktorka plavání dva roky, teď jsem na mateřské a musím říct, že to není zrovna nejlehčí práce. Strávit 3-4 hodiny ve studené vodě je dost náročné a byla jsem pak pořád zmrzlá, do toho děti celkem dost u toho křičí a piští a různě povykují, takže mě z toho často bolela hlava a občas je nešlo překřičet, abychom se na něčem domluviliale zároveň je to hezká práce, člověk vidí ty pokroky, učí děti něco, co je dle mého důležité pro život. Hodně záleží i na kolektivu a chodu celé plavecké školy.
do studené vody neopren - profesionální lektorky to nosí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga ano, nosily jsme i neopren, ale není to žádná sláva. Navíc dostat se během pětiminutové přestávky z neoprenu, stihnout si dojít na záchod a znovu se nasoukat do mokrého neoprenu byl nadlidský výkon. Nehledě na vysušené vlasy a pokožku z chlóru. Má to hodně úskalí, není to jen sluníčková práce s dětma. Ale nechci to nikomu hanit, jen popisuji jaká je realita, kterou málo kdo z ostatních lidí vidí
.
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminky prosim vas delal nekdo lektorku plavani u deti od 1 do 5 tridy? Co to obnasi miluju deti miluju plavani mam to blizko domova na 4 hodiny pondeli az streda dekuji za odpoveď