Jak se uklidnit před státnicemi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@suwari píše:
Smolař na otázky??Přivoláváš si to sama..Zkus myslet na otázku, kterou si chceš vytáhnout, klidně jich měj víc..a mysli jen na ně. Nemysli na to, že si nechceš vytáhnut např. otázku č.13,nebo si ji opravdu vytáhneš. Já nejsem žádný esoterik, ale tohle opravdu funguje
aha, u nas se otazky netahaji… clenove komise se libovolne ptaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ewanka Jo, jinak ja na uklidneni chlemtam kozlik (valerianu), ten ale podle me bude v pripravku, co ti radila @Gina108 . Takze si ho davam prubezne, kdyz na me tato trema jde a take si ho dam vecer pred a rano v den statnic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam statnice na konci cervna, ted me jeste ceka jedna tezka zkouska ve ctvrtek, takze statnice jsou porad tak nejak na vedlejsi koleji… kdyz nejsem na jedne nebo druhe brigade, tak se ucim, Ale ten pocit - co kdyz to nestihnu? pak upadnu do chvilkove deprese a brecim
… pak to zase na chvilku prejde a muzu se chvilku ucit… stesti, ze mam tak skveleho chlapa, ktery uklid, umeje nadobi kdyz to nestiham… ![]()
A s tim tehotenskym brichem to u nas taky funguje
… ja to bohuzel nestihnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.zentiva.cz/…leaflet.aspx?… volně prodejný, pomáhá ségře, já teda nebrala nic. Strach je tvůj nepřítel, ne ti zkoušející. Mám kamarádku, co studuje už asi sto let, já nastoupila po ní a ona tam pořád je. Vždycky se podělá a uteče, nebo se odhlásí, no na ránu. Jdi tam a povídej si s nima, je to dialog dospělých jedinců, ne nadrčenej monolog na divadlo. Pokud ses učila, máš si o čem povídat, i jak odvést otázku do trochu jistějších vod, neboj se ničeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ewanka Nevím, jestli po 6 letech odpovíš, jak jsi tehdy dopadla. Já mám státnice zítra, teda první pokus a je mi naprosto strašně. Co jsem se učila, neumím, nevím, jak moc se budou vrtat v mé BP u obhajoby, plus mé fyzické projevy stresu - pocení rukou, třes, to bude taky lahoda. Čeká vás to někoho taky v nejbližších dnech?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mě čekají státnice 7.7.,taky první pokus, učila jsem se 8 tydnu a taky mi přijde že nic neumím. Zkus poslat všechen strach pryč. Já si říkám že to prostě udělám, musíš si věřit. Zvládneš to.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, mě čekají státnice 7.7.,taky první pokus, učila jsem se 8 tydnu a taky mi přijde že nic neumím. Zkus poslat všechen strach pryč. Já si říkám že to prostě udělám, musíš si věřit. Zvládneš to.
Já se učila jen měsíc. Ale i tak, co umím jeden den, druhý neumím, já nemám jenom strach z té zk jako takové, ale i z té situace, jak tam budu před tou komisí, budu se potit a pod.
- Citovat
- Upravit
Mám to úplně stejně, připadám si jako ve filmu 50krat a stále poprvé, mám doma 10 měsíční dceru a jsem momentálně 7 měsíci tehotenstvi, moje máma hlídá celý den od rána do večera, nemůžu to neudělat. Můj vedoucí bp prace mě včera uklidňoval, ta komise ti určitě pomůže, navíc u bakalarku počítají s nervozitou, je to normální že se bojíš, hlavní je dobře obhájit práci, tam musíš být jako ryba ve vodě, tím se uklidnis a půjdeš na otázky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@ewanka Nevím, jestli po 6 letech odpovíš, jak jsi tehdy dopadla. Já mám státnice zítra, teda první pokus a je mi naprosto strašně. Co jsem se učila, neumím, nevím, jak moc se budou vrtat v mé BP u obhajoby, plus mé fyzické projevy stresu - pocení rukou, třes, to bude taky lahoda. Čeká vás to někoho taky v nejbližších dnech?
To je normální pocit
. Já se teda bála asi stejně jako před normální zkouškou, bylo to dost podobné, akorát tam místo dvou v komisi seděli čtyři a místo třech otázek člověk tahal čtyři. Takže trochu delší, ale za mě nakonec jako každá jiná zkouška. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám to úplně stejně, připadám si jako ve filmu 50krat a stále poprvé, mám doma 10 měsíční dceru a jsem momentálně 7 měsíci tehotenstvi, moje máma hlídá celý den od rána do večera, nemůžu to neudělat. Můj vedoucí bp prace mě včera uklidňoval, ta komise ti určitě pomůže, navíc u bakalarku počítají s nervozitou, je to normální že se bojíš, hlavní je dobře obhájit práci, tam musíš být jako ryba ve vodě, tím se uklidnis a půjdeš na otázky
Já už si nejsem jistá vůbec ničím, ani tou BP, i když jsem ji poctivě dělala sama ze své praxe (pracuji v oboru), tak doufám, že mě na něčem nenachytají. Připravila jsem si představení práce, takový referát, budu to číst pomalu, aby nebylo moc času
. Na obhajobu je 10 min. Já už mám děti větší, tak tady nic nedrhne, ale taky bych chtěla trávit čas s nimi a ne s učením pouček, které z 80% nikdy nevyužiju.
- Citovat
- Upravit
S tou bp to mám taky tak, vy to můžete číst? My můžeme mít jenom něco málo připraveno, sem tam se podívat ale jinak ne. Chápu tvé pocity, ale myslí na to jak to už budeš mít za chvíli za sebou a půjdeš spokojeně s titulem domů. Dobře to dopadne.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
S tou bp to mám taky tak, vy to můžete číst? My můžeme mít jenom něco málo připraveno, sem tam se podívat ale jinak ne. Chápu tvé pocity, ale myslí na to jak to už budeš mít za chvíli za sebou a půjdeš spokojeně s titulem domů. Dobře to dopadne.
Psali nám, že si máme sebou vzít referát o práci, kde ji představíme, tak jsem opsala anotaci a něco pozměnila, no doufám, že to budeme moci číst
- Citovat
- Upravit
@Kolicek95 píše:
To je normální pocit. Já se teda bála asi stejně jako před normální zkouškou, bylo to dost podobné, akorát tam místo dvou v komisi seděli čtyři a místo třech otázek člověk tahal čtyři. Takže trochu delší, ale za mě nakonec jako každá jiná zkouška.
U nás všechny ZK byly pouze písemně, takže v ústním zkoušení nejsem otrkaná.
- Citovat
- Upravit