Jak se zbavit roztočů v srsti?

26
1.8.17 23:46

At zkusi nejaka antihistaminika a na podzim na alergologii, at mu udelaji testy. Pokud se projevy po antihist. zlepsi, s nejvetsi pravdepodobnosti bude bratr alergik. Jinak roztoci se v srsti eliminovat moc nedaji :lol: Kocka byva horsi nez pes. Sama to znam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
2.8.17 01:46

Roztoci jsou vsude i v posteli a prilis eliminovat nejdou…na matrace existuji napriklad potahy ci ruzne postřiky ale na kocku asi ne :lol:. Pokud takhle zacal reagovat opravdu s prichodem kocky, nejspis alergik opravdu bude. Me napriklad roztoci nevadi ale vadi mi psi sliny… Soucasti alergologickeho vysetreni jsou jednoduche tzv. Prick testy…nakapou se ruzne alergeny na predlokti a ukaze se zda na to ci ono člověk precitlivele reaguje. Taky bych zkusila v lekarne nejake antihistaminika…pokud ho to docasne prejde…je to temer tutovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.8.17 06:12

@deliska Spíš než na roztoče bude alergicky reagovat na kočičí sliny nebo srst. Což se eliminuje dost blbě. Syn je také alergický na roztoče, kocoury máme dva. Zavedli jsem pravidlo čistého spacího koutu (kocouři nesmí k němu do pokoje a část pokoje, kde spí, se udržuje čistota opravdu hodně. Časté praní lůžkovin, pod postelí nemá žádné krabice, hračky, prostě nic, aby se to dalo dobře vytírat…) a nemají v pokoji koberec, ze kterého by se vše vířilo. Když má čisté spaní, nemá téměř žádné projevy. Z návštěv, kde přespí, se vrací zahleněný. Zbytek domu udržujeme běžně, žádná sterilní hygiena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59515
2.8.17 06:26

@deliska kočka je jeden z největších alergenů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
2.8.17 08:35

At zajde na alergologii a tam mu udelaji testy na roztoce, pyly, kocku, plisne…a hned bude jasnyv jestli je to kocka ano nebo ne… ja sem alergicka na kocku a roztoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.18 16:12

Dobrý den , nevím si rady. Adoptovala jsem si kočku a zjistila jsem že jí leze něco po srsti a potom to zase zaleze.Pořád se drbe.Nevíte co to je a čím ji toho zbavit.Předem děkuji Kubátová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dat
11
6.1.20 20:45

Odstranění alergenů z kočky

Stačí kočku občas vysát a vyčesat - koukni na https://cistapohoda.cz/…gik-a-kocky/. Nám se to osvědčilo. Chce to ale vysávat do vody, normální vysavače alergeny jen rozfoukají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný