Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká šance vypadat sousedy, když je být jejich.Do nedávná to byl klidný panelák, je na vesnici, vztahy fajn, ovšem před rokem se nastěhovali lidi a je to mordor, hází odpadky z balkonu, vajgly, triskaji dveřma, zkrátka oni můžou vše, ale ostatní nemohou nic.Kdyz třeba vysavam, tak oni mlátí do topeni. chtěla jsem se zeptat, dá se s nima něco dělat?
@An984 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká šance vypudit sousedy, když je byt jejich.Do nedávná to byl klidný panelák, je na vesnici, vztahy fajn, ovšem před rokem se nastěhovali lidi a je to mordor, hází odpadky z balkonu, vajgly, triskaji dveřma, zkrátka oni můžou vše, ale ostatní nemohou nic.Kdyz třeba vysavam, tak oni mlátí do topeni. chtěla jsem se zeptat, dá se s nima něco dělat?
pokud je to jejich byt, tak je těžko nějak vystěhuješ.
Leda pokud máte nějaký domovní řád a oni by ho rušili nějak výrazně, ale bylo by to na dlouho a stejně je nikdo z vlastního jen tak nevyhodí ![]()
Nejsi za socíku. Vlastnictví je nedotknutelný. Pokud máte problém, řešte to přes právníka a soud. Jiná cesta není. Tohle je prostě riziko bydlení v bytovým domě. Bohužel.
@Janli píše:
Nejsi za socíku. Vlastnictví je nedotknutelný. Pokud máte problém, řešte to přes právníka a soud. Jiná cesta není. Tohle je prostě riziko bydlení v bytovým domě. Bohužel.
No ono je to problém i mezi běžnými domy (zase moje zkušenost)
Nicméně zakladatelko, nad nadpisem jsem se pozastavila. Trochu špatně zvolené. Je to jak kdyby jsi se ptala na to jak někomu ničit život (chápu že to dělají oni vám) aby jsi ho vystipala pryč. To zažívám já takové manýry od sousedů, kterým radoby vadim, ale u úplně jiných důvodu, a to je samo o sobě na facku a únavné a vysilující.
Prostě chceš posvětit naschvály.
Pokud ten byt je jejich, tak s tím moc nehnes.
@Janli píše:
Ano, vlastnictví je nedotknutelné, dokud na něm nemá zájem stát, pak může být majetek vyvlastněn.
@Janli píše:
Bohužel vyhozené peníze.
@Anonymní píše:
No ono je to problém i mezi běžnými domy (zase moje zkušenost)Nicméně zakladatelko, nad nadpisem jsem se pozastavila. Trochu špatně zvolené. Je to jak kdyby jsi se ptala na to jak někomu ničit život (chápu že to dělají oni vám) aby jsi ho vystipala pryč. To zažívám já takové manýry od sousedů, kterým radoby vadim, ale u úplně jiných důvodu, a to je samo o sobě na facku a únavné a vysilující.
@Anonymní píše:
No ono je to problém i mezi běžnými domy (zase moje zkušenost)Nicméně zakladatelko, nad nadpisem jsem se pozastavila. Trochu špatně zvolené. Je to jak kdyby jsi se ptala na to jak někomu ničit život (chápu že to dělají oni vám) aby jsi ho vystipala pryč. To zažívám já takové manýry od sousedů, kterým radoby vadim, ale u úplně jiných důvodu, a to je samo o sobě na facku a únavné a vysilující.
Tak to jsem spíše blbě napsala, vystipat nebo dělat naschvály, nemám zapotřebí spíše mě. jde o to jak na ně aby se třeba chytli za rypák…ale jinak.bych byla rada, kdyby takový liší odtud vypadli, takový by nikdo nechtěl ani do chlivku
Příspěvek upraven 11.06.23 v 20:03
@An984 píše:
@Magical-eyes není nad dobrou radu
Co chceš za lepší radu??
Můžeš udělat vstřícný krok, pozvat je na kávu a probrat to slušně, konstruktivně a snažit se najít řešení. Pokud s nimi ovšem nebude řeč, tak doporučuju to, co Magical eyes, protože pak teprve začne válka. A pokud chceš klesnout na stejnou úroveň, tak tě upozorňuju, že ti to stejně život nevylepší, spíš dost otráví.
Koukám, že máš že sousedy pořád nějaké problémy, podobnou diskuzi jsi zakládalo nedávno.
An984 píše:
Dobrý den, včera na mě klepala sousedka, že se pod námi nedá žít, bydlíme tady s dcerou a jsme podotýkám furt venku a přes. tyden do půl 4 přijíždíme domu a pak jdeme ven. Vikendy jsme vetšinou taky pryc.Doma jsme, kdyz je skarede a dcera nedela zadnej randal, a ze obcas dupne nebo ji spadnou kostkyy, jsou ji tri roky.Vadi jim i ze vysavam.Oni tu bydlí rok, jinak žádná stížnost nikdy nebyla.Sem z toho špatná, věčně tu nejsme a ona tvrdí, že se tu nedá být, že se. dcera jejich kvůli tomu odstěhovala., ale hw oni furt hulí a hází vajgly z balkonu, to je v pořádku. Mám to nějak řešit.
@An984 mazání úvodního příspěvku je úplně k hounu, když je citováno ![]()