Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
jak jste se zbavili staré sedačky?
Chceme pořídit novou, začínám prohlížet (zatím jen webové) obchody a přemýšlím, kam se starou sedačkou, ekodvůr tady nemáme a hlavně nemáme nikoho, kdo by tu starou děsně těžkou unesl, to je tak na stěhováky, což jsou zas nemalé peníze navíc. ![]()
Odvezla někomu starou sedačku firma, která přivezla novou?
PS: Darovat za odvoz v žádném případě nepůjde, tu už by vážně nikdo nechtěl. ![]()
nepřistavují někam poblíž konťák na objemný odpad? U nás několikrát do roka přistavují, info máme na stránkách obce.
A nemysli si, že by to nikdo nechtěl, když někdo nemá prachy, tak zadarmo vezme cokoliv, hodí si přes to prostěradlo a má sedačku jak novou ![]()
hele by ses divila,kolik lidi nema penize a bralo by to trebas na chajdu…Par dek nebo potahu a je z ni hned neco jineho.
Urcite bych to vyzkousela dat za odvoz a hlavne odnos. ![]()
No ona je ale ještě po manželově babičce
, tu by vážně nikdo nechtěl. ![]()
Kontejner přistavují, ale dvakrát do roka, krom toho netuším, jak bysme ji tam dostali, takovou „krávu“ jsem u nikoho jiného neviděla, ta má v sobě snad zalitej beton
, navíc to je fakt za dlouho, než ho zase přistaví a já už ji tady prostě nechci, když jsme se konečně rozhodli, že teď je na řadě sedačka (huráááá
).
Ale webovky jsou to teda zajímavé, až budu mít něco, co přeci jen stojí za to nevyhazovat. ![]()
Zkus zavolat na armádu spásy. Moje sestra se takhle také zbavovala několika kusů nábytku při stěhování. Přijeli si pro všechno po domluvě hned druhý den, sami si to odtáhli i naložili do dodávky,hezky poděkovali a odjeli
. Berou úplně vše a jsou za to opravdu moc vděčni, tudíž to máš dvě mouchy jednou ranou, ty se zbavíš sedačky a ještě tím někomu pomůžeš
!!! ![]()
já bych dala na aukro (mimibaz) za 1kč + odvoz..A divila by ses!
Já takhle prodala kus naprosto (pro mne) hnusného nábytku, který jsem chtěla rozštípat - nakonec za 1000kč. ![]()
A paní byla spokojená. je fakt, že to nebylo porušené - jen pro mne hodně okoukané…
J.
Nic proti, ale zkus ji hodit jen před barák a uvidíš jakou rychlostí bude pryč
, kamarádka takhle vyhazovala prastarej gauč a matrace byly fakt příšerný, tak ho vyhazovali po částech z okna (bydlej ve druhym poschodí, tak ho nechtěli tahat) a když přišli dolu pod okno, tak už neměli co uklízet. Pokud teda bydlíš někde kde je hodně lidí, pokud bydlíš na samotě, tak by to chvíli mohlo trvat ![]()
Pettulle píše:
Nic proti, ale zkus ji hodit jen před barák a uvidíš jakou rychlostí bude pryč, kamarádka takhle vyhazovala prastarej gauč a matrace byly fakt příšerný, tak ho vyhazovali po částech z okna (bydlej ve druhym poschodí, tak ho nechtěli tahat) a když přišli dolu pod okno, tak už neměli co uklízet. Pokud teda bydlíš někde kde je hodně lidí, pokud bydlíš na samotě, tak by to chvíli mohlo trvat
Když jsme likvidovali starý nábytek po babičce, tak tam byla taky taková fajná pohovka. matrace jsme vyprášili a nabídli do útulku pro zvířata - dokonce si je i odvezli. Zbytek jsme rozmlátili na kousky a odvezli do ekodvoru. Ale myslím, že by se s tím klíďo dalo i topit. Bylo to ještě staré kvalitní dřevo.
Do útulku? Tak to by mě nenapadlo. To se poptám, jestli by byli ochotní si ji odvézt, protože my nemáme jak.
Dej ji na aukro za korunu a napiš k tomu,že si to musí samy odvést a vystěhovat.
Ahoj,
to je super diskuze.
Mám doma věci, které jsem chtěla nabídnout někomu po povodních, i odvoz bych zajistila, ale paní, které jsem věci nabídla, se mi už neozvala.
Mimo jiné mám také sedačky (dvousedák z Ikea). Dvěma kamarádkám jsem ji nabídla, zatím žádná reakce, dát jí na sběrný dvůj je mi líto, ale potřebuju se jí zbavit. Jak to chodí na tom aukru? Přiznám se, že nechodím ani na mimibazar, neumím tam nic nabídnout a ani tam nic nekupuji.
JaSe píše:
Ahoj,
to je super diskuze.
Mám doma věci, které jsem chtěla nabídnout někomu po povodních, i odvoz bych zajistila, ale paní, které jsem věci nabídla, se mi už neozvala.
Mimo jiné mám také sedačky (dvousedák z Ikea). Dvěma kamarádkám jsem ji nabídla, zatím žádná reakce, dát jí na sběrný dvůj je mi líto, ale potřebuju se jí zbavit. Jak to chodí na tom aukru? Přiznám se, že nechodím ani na mimibazar, neumím tam nic nabídnout a ani tam nic nekupuji.
Na každém prodejním serveru tě to naviguje, co máš dělat a jak. Stačí to vyfotit, napsat inzerát a podat. Když máš prodej na korunu, tak neplatíš ani žádné poplatky.Akorát na aukru, čekáš až ti pošlou dopisem kod. Takže to trvá celé asi týden.
Na MMB jsem kupovala jednou a neměla jsem na to nervy