Jak se zbavit vší?

Anonymní
27.3.15 12:05

Jak se zbavit všííí?

Prosím poraďte mi, nemám žádnou zkušenost, malej dotáhl vši ze školy, v jeho hlavičce nic neví, ale já mám vlasy dlouhé a dnes na mě jedna vypadla, co mám koupit? děkuji moc za rady :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
27.3.15 12:08

Já mám toto, preventivně. Vši to ale i účinně zabíjí… :palec:

http://www.dialachemist.com/…st-025_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
27.3.15 12:10

Docela nám pomohlo Liqvido Forte ( nebo tak nějak se to jmenuje :lol: ), stolní olej, a žehlička na vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.15 12:10
@Anonymní píše:
Prosím poraďte mi, nemám žádnou zkušenost, malej dotáhl vši ze školy, v jeho hlavičce nic neví, ale já mám vlasy dlouhé a dnes na mě jedna vypadla, co mám koupit? děkuji moc za rady :(

Je to běh na dlouhou trať..já mám vlasy pod zadek a zbavovala jsem se jich 3 měsíce..Zabral mi paranid..Tím jsem hlavu umyla, to zabije živé vši a pořádně vyčesala všiváčkem..za týden musíš opakovat (protože trvá týden než se z hnidy vylíhne veš) a tohle bych radila opakovat alespoň 6×..na konec jsem poprosila mamku a ta mi důkladně pramínek po pramínku vyžehlila vlasy žehličkou na 210 stupňů a byl klid..

• Citovat
  • Upravit
1762
27.3.15 12:18

Na hnidy prý také zabírá žehlička na vlasy, prostě je spálíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
27.3.15 12:21

Docela funguje Paranit šampon…je to teď poměrně novinka a po aplikaci vyčesávat a vyčesávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2918
27.3.15 12:22

Zabalit na noc hlavu do sádla. Jako malé mě to dělěla babička. Pomohlo to asi po 2 aplikacích. Jen se to sádlo spatně vymývá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
27.3.15 12:24

Taky jsme tyto,,kamarady,, dvakrat přivítali doma. Pomohl až difuzil forte, ma dva učinky. Udusí vši a hnidy obalí a vyschnou. Největší pomocník žehlička. Povlečení, věci atd nejlépe vyprat, nebo proste zabalit do igelitáku a nechat tři dny zavazené nejlíp u topení. Vši, co vypadly zemřou dehydratací. Tak jsem to udelala já, abych nemusela prát opravdu vše, protože bych se nedoprala.

Příspěvek upraven 27.03.15 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
27.3.15 12:27

U dcery taky zabral dvakrát Paranit, byl v sadě i s hřebenem. Naštěsí má docela řídké vlasy, tak jsem ji vždycky vyčesala všechno a byl klid. Loni jsem ji před táborem koupila paranit spray na prevenci a přijela bez potvůrek a to je tam měli zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
27.3.15 12:30

Ještě dodám, že lepší koupit dve balení. Ono i to jedno dceri dalo tak tak a to nemela moc dlouhé vlasy. A za 5-7 dní toto zopakovat. Vyčesat hnidy a pak dukladne přejet žehličkou. Já dceři přejížděla tedy každý den, představa, že to chytnu i já s mega dlouhými vlasy byla nepredstavitelná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.3.15 12:35

Babička říká, že nejlepší je petrolejový zábal. Pořádně tím napatlat hlavu - kůži i vlasy a zabalit do igelitu, vydržet tak aspoň půl hodiny. Zabilo to prý nejen vši, ale i jejich vajíčka. Moc to nevoní, ale pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
27.3.15 12:43

Jo a ještě prý slivovice, ale té je asi na vši škoda, co? Možná ji má matka u toho popíjet, aby se z nich nezbláznila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.15 12:48

Holky, já vám všem moc děkuji. Jen doufám, že jich nemám milion, sama si do hlavy nevidím, manžel pryč, dětem to říct nemohu a teď jsem se zkoušela vyčesat tím všiváčkem a vypadli mi dvě :( hnidy nevidím, letím do města něco pokoupit, sand seženu z vašich rad.

• Citovat
  • Upravit
920
27.3.15 12:49

Ahoj, já si dovezla vešky od dětí z tábora a nepomáhalo nic, spreje, šampóny… nakonec jsem zkusila psí šampón a po týdnu byly pryč a hnidy se vyčesaly ven!:-) PS:Možná budeš smrdět jak fena, ale pomáhá to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
27.3.15 12:55

Psí šampon @Ell-Chmell taky jsem to už slyšela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí