Jak se zbavit zbytečného strachu?

Anonymní
1.3.19 14:19

Já jsem těhotná po třetí a stejně se pořád bojím. Snážím se to držet v sobě, ale ten strach tam prostě je pořád :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
1.3.19 14:23

Jo ja z toho taky byla dost na palici,taky jsem nechodila do prace,byla jsem skoro od zacatku na neschopence.ale ja casto krvacela kvuli hematomu.me pomohl angel sound,bez nej bych si hodila masli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
1.3.19 14:28
@Kaci89 píše:
Jo ja z toho taky byla dost na palici,taky jsem nechodila do prace,byla jsem skoro od zacatku na neschopence.ale ja casto krvacela kvuli hematomu.me pomohl angel sound,bez nej bych si hodila masli. :mrgreen:

Tak o tom jsem nikdy neslyšela.. Vygooglila jsem a zda se mi to super, takže díky.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
1.3.19 14:47

@Mišule86 neni zac ale kazdy slysi :srdce: v jinem tydnu,ja az asi v 13tt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
1.3.19 15:11
@Mišule86 píše:
Ahoj holky. Mám takový problém. Jsem v 10tt. Poslední dobou mám strach, že není nebo nebude všechno v pořádku. Nevím, kde se to vzalo, první těhotenství proběhlo v pořádku. Nemám žádný důvod se čehokoliv bát. Ale jakmile mě zaboli břicho, okamžitě trnu, na záchod chodím se strachem, jestli náhodou nekrvacim. Nejhorší je, že už bohužel nechodím do práce a tak mám čas přemýšlet nad hloupostma.Žádné aktivity nepomáhaj, mám stejně plnou hlavu všeho možného. Prosím, nenapadá vás někoho, jak se toho zbavit? Pokud bych takhle měla prožít celé těhotenství, nejspíš se zbláznim..

Ahoj.

Tyto pocity jsou úplně normální - každá zodpovědná máma je prožívá podobně. :)

Má rada zní, najít si něco, co Tě baví a začít se tomu věnovat - učení se cizím jazykům, ručním pracím, vyhledat kurzy on-line apod., protože od 10tt do +/- 40tt je hodně dlouhá doba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
26.3.19 21:49
@Kaci89 píše:
@Mišule86 neni zac ale kazdy slysi :srdce: v jinem tydnu,ja az asi v 13tt :kytka:

Ještě jednou díky za radu.. Koupila jsem, počkala jsem, slyšela jsem. Ihned po koupi nic, ale zachovala jsem chladnou hlavu a ještě 14 dní počkala, včera jsem poprvé slyšela :srdce: a jsem nadšená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
27.3.19 14:24

@Mišule86 jee to neni zac,kdyz muzu,pomuzi :kytka: jsem rada,ze jsem doporucila dobre :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí