Jak se zbavit zelené rýmy?

14895
3.11.16 09:36

@Buddyn moje doktorka rikala ze zelena ryma je na antibiotika kor kdyz nechce zmizet.. ze uz je to bakterialni a jen tak to neprejde.. nehledne ze je nakazliva..
Nicmene se rika ze nelecena ryma trva tyden a lecena 7 dni.. od soboty je to par dni.. budete muset proste vydrzet.. maleho se nekdy ryma drzi 14 dni ale je vzdy vodnata nebo nazloutla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
320
3.11.16 09:39

Presne tak, zelená ryma je bakteriální a na tu pomůžou jen atb kapičky. Nejlepší je pamycon. Jenže je na předpis, takže bez návštěvy dr to asi nepůjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
3.11.16 09:49

Zelená rýma je na antibiotika, když se včas nepřeléčí může přejít do zánětu dutin a toho se zbavuje těžko a píchání dutin je taky chuťovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.11.16 10:14

Se zelenou jsme chodili kdr, ale stejně nám nikdy Pamycon nepomohl. Takže se muselo čekat než zmizí sama. Cca 10dní to trvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.11.16 10:22

Cerstva zkusenost nam zabral az pamycon. tyden jsme lecili sami. bohuzel se ro nevyhlo ani zanetu ucha.po podani pamyconu za dva dny lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.11.16 10:25

Cerstva zkusenost nam zabral az pamycon. tyden jsme lecili sami. bohuzel se ro nevyhlo ani zanetu ucha.po podani pamyconu za dva dny lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.11.16 10:44

@Buddyn jestli chces riskovat zanět stredousi :nevim: prave ze zelena ryma pak vyvolava ty bolesti oušek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
3.11.16 11:41

S rýmnou nikdy k dr. nechodím, stříkáme vincentku, pravidelně kapeme Sinupret (4× denně) a do nosu nosní olej s tea tree. Hodně pijeme, držíme se v teple. Vždycky jsme jí vyléčili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.11.16 11:54
@Buddyn píše:
@atominnka Já si právě říkám, jestli je bakteriální, tak jestli je možné, že by zmizela sama. Syn měl v září 14 dnů zel. rýmu a nakonec dostal tobrex kapky a sprej s kortikoidem. Ráda bych se obešla bez léků, ale máme ji tři a fakt na husto. Blbá rýma!

já bych raději šla k dr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.11.16 15:47

@AnastazieB. a lecite i tak zelenou rymu? nekdy to bohuzel nestaci.taky nechodime s kazdou rymou byly by jsme tam porad syn na to trpi porad.ted nedavno jsme uz museli protoze se nam ryma tahla uz treti tyden zlutohneda. dcera mela ted zelenou snazila jsem se ale nepomohlo nic.tak ma pamycon.obou jsem davala sinupret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.11.16 16:18

Zkuste ještě Sterimar s mědí, když se vám nechce k dr. Je volně prodejný a je na infekční a bakteriální rýmy. Když to nepomůže, tak potom pro atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
3.11.16 17:24

Mi se hooodně nevyplatilo léčit tuhle rýmu doma. Několikrát jsem to zkoušela ve snaze necpat do něj další antibiotika v kapkách, ale akorát se mu to rozjelo ještě víc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
3.11.16 18:09

Se zelenou rýmou, která nezačne po pár dnech ustupovat prostě k tomu lékaři pro pamycon jdu. Je to rychlejší a šetrnější pro dítě, než čekat další dobu, jestli to náhodou neodejde samo a ještě riskovat další komplikace. Teda u mých dětí toto občas končí až zánětem průdušek a komplexními antibiotiky, takže se to fakt snažím odchytit včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+