Rýma a dusivý kašel - k lékaři?

249
3.11.16 06:14

Ryma a dusivy kasel - k lekari?

Mala 20 mesicu ma od pondelka rymu a vcera se k tomu pridal i vlhky dusivy kasel. Z nosu ji teklo jako z vodovodu. Od vcerejska uz jen obcas jakoby prusutna vodicka. Teplotu nema. Vysavamos 1 az 2× denne pred spanim a na kasel ji davam prospan. Doma sme nachlazeni vsichni. Nevim zda s ni k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6437
3.11.16 07:24

@KarlaNim Ahojky, u naší dcerky 3,5roku bylo to samé, šla jsem k doktorce, ta ji poslechla, řekla, že to nemá na průduškách, tak na antibiotika to není, dostala na recept k užívání sirup Aerius a pak jsem si zbytek měla dokoupit, takže jsem v lékárně nechala 500kč :P do nosu mořskou vodu+Nasivin a na kašel sirup+Sinecod kapky na noc. Cca za 5dní je v pohodě. Teď to hodně řádí, každý je nachlazený :oops: Jo a taky jsem vysávala 2-3× denně, protože je líná na smrkání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
3.11.16 07:34

Pokud je to takhle krátce a nemáš ani trochu pocit že je to na průduškách, tak k lékaři nemá cenu jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
3.11.16 09:08

Nešla bych, zavolej jí (a případně se poraď, jestli by mohlo něco pomoct) a pokud dítko nějak nechrčí a klidně spí, tak bych ho nikam netahala. Doma v teple bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí