Jak si dodělat maturitu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jak? Tak třeba se učit a pak jít na závěrečné zkoušky a ty udělat se známkou max. dostatečně.
Třeba teď doučuji jednu maminu němčinui, co má druhé malé dítě. Je vyučená fotografka a dodělává si maturitu z obchodky - chodí dálkově 1 týdně do školy na celý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji dodělávala až po dítěti a svatbě a to individuálně
Byl to zahul
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice jasně učit se to by mě nenapadlo
spíš nevim jjestli kontaktovat ředitelku skoly kam jsem chodila? Jestli stačí jít na maturitni zkoušku nebo musím opakovat ročník? Nehledě na to, že momentálně bydlím dost daleko od bývalé školy a tak jestli by šlo přejít na stejnou školu blíž tady k nám. Apod. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@hudečice jasně učit se to by mě nenapadlospíš nevim jjestli kontaktovat ředitelku skoly kam jsem chodila? Jestli stačí jít na maturitni zkoušku nebo musím opakovat ročník? Nehledě na to, že momentálně bydlím dost daleko od bývalé školy a tak jestli by šlo přejít na stejnou školu blíž tady k nám. Apod.
Ono je nejlepší tam zavolat a zeptat se přímo na škole. Tam řeknou, co je potřeba zařídit, kdy je potřeba do školy chodit atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul a proč nemůže na podzim? (není to rýpání jen dotaz z neznalosti)
edit: už jsem to asi pochopila, mělo to být nejpozději na jaře, že?
Příspěvek upraven 22.04.16 v 20:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na maturitu máš 3 pokusy a po ukončení studia na to máš 5 let, pokud by jsi to nestihla, musíš opakovat 4.ročník. Musíš zajít do školy, přihlásit se buď k termínu v září (to se dělá červen/červenec nebo na jarní termín se musíš přihlásit v prosinci
hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruska95 super dekuju
takže budu opakovat 4.ročník a teď bydlím cca 200km od bbývalé školy, na jjiné to asi nepůjde
to samé zaměření ale jiná sškola… No zkusím cinknout do školy všem děkuji
- Citovat
- Upravit
Pokud ti to umožní ta jiná škola, tak by to mělo jít
já maturovala minulý rok, tak to mám za sebou. Přeji ti hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den prosím o radu. Jak si mohu dodělat maturitu? Neúspěšně jsem maturovala v r. 2012 pak jsem pracovala a nyní jsem na RD a ráda bych si maturitu dodělala. Jak postupovat? Poradi někdo? Děkuji za anonym!