Jak si hraje tříletý?

1104
6.6.12 19:48

jak si hraji tříletý

Ahoj zajímá mě jak si tříletý dítě hraje s jinejma dětma. Mám pocit,že náš malej se chce zařadit, tak je napodubuje. Když lezou na strom leze atd. Když vezmou do ruky klacek vezme taky. Už si vaše dítě hraje s nima normálně nebo jen takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
6.6.12 19:52

jen takkhle,i když jí není ještě tři je ji 33měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
6.6.12 19:55

Tříleté děti si nehrají spolu, ale vedle sebe, takže přesně to, co popisuješ.
Až tak okolo čtyř let si bude umět hrát s jedním dítětem, později ve skupině.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.6.12 19:57

Tak já tedy nevím, co přesně je myšleno „hrou“ ale naše malá si nejlépe vyhraje s dětmi. Samotnou jí to naopak nebaví. Jsem jak štvanec, pořád s ní někde lítám. Ještě, že v září jde do školky, děsně se těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.6.12 20:03

Kluk když se chtěl někde zapojit tak se začal děsně předvádět,ale ve 3 letech si ještě s dětma nevyhrál.Teď ve 4 je to už lepší.Ale on moc kolektivy nemusí,říká že ho z těch dětí bolí hlava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.6.12 20:28

náš malý je malinko šikovnější, rád by si hrál už ve 3 letech s někým, ale jeho vrstevníci nechtějí. proto má rád starší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.6.12 20:34

Moje tříletá dcera vyhledává spíš starší děti, ale ty bohužel tu malou moc neberou, ale vrstevníci zatím nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.6.12 20:43
@novina píše:
Moje tříletá dcera vyhledává spíš starší děti, ale ty bohužel tu malou moc neberou, ale vrstevníci zatím nic moc.

To mi připomíná dnešní návštěvu hřiště. Syn si chtěl hrát s holkama a ty na něj pořád pokřikovali „mrně běž pryč“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.6.12 20:47

Tak nasemu budou 3 az v zari,ale jak pises,dost sve kamarady,at uz vrstevniky,nebo starsi deti napodobuje.S detma si hraje moc rad,jak venku nejsou deti,tak se celkem nudi a porad chce po me,abych s nim nekde litala :D coz me taky porad nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.6.12 20:47

Moje tříletá teda děti už na hřišti oslovuje, zeptá se jak se jmenují a i třeba řekne, jestli se půjdou klouzat apod, záleží jestli děti zareagují, lákají jí spíš starší. Někdy zareagují a blbnou spolu- honí se hihňají apod. Takže ano hraje si s dětmi a aktivně je oslovuje. Ale začala teď taky chodit do školky tak to může být i tím a někdy je teda na hřišti taky spíš jak ocásek, za dětma běhá a ty jí třeba ignorují. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.12 20:51

Náš tříletý si s dětma nehraje, obtěžují ho a ruší při jeho vlastní hře :mrgreen: Občas prohodí nějaké to slovo, ale moc se s nima ani nebaví. Dneska s ním prý na hřišti nějaký chlapeček komunikoval, vytahoval se a tvrdil, že jsou mu taky tři, ale to mu mohlo být taky 3 a 3/4 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.6.12 20:55

se stejně starýma si moc nehraje spíš tak s 5 letýma,hodně se po nich opičí,ale dokáže se i zeptat zda chcou jezdit na kole nebo si raději hrát na písku,že třeba klouzat zrovna nechce,jinak jí hodně vedou(např. 5 letá holčička si hraje na učitelku a dcera poslouchá co má dělat nebo jedou jako autobusem za dědou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.6.12 20:57
@hanka19 píše:
náš malý je malinko šikovnější, rád by si hrál už ve 3 letech s někým, ale jeho vrstevníci nechtějí. proto má rád starší děti

Takhle přesně to je u nás samuel si dokkáže vyhrát se staršími dětmi zapojit se do hry s veŕstevníky ho to taky neba to si hrají vedle sebe… a to mu budou 3 až v listopadu

• Citovat
  • Upravit
30628
6.6.12 20:57
@Panuška píše:
Moje tříletá teda děti už na hřišti oslovuje, zeptá se jak se jmenují a i třeba řekne, jestli se půjdou klouzat apod, záleží jestli děti zareagují, lákají jí spíš starší. Někdy zareagují a blbnou spolu- honí se hihňají apod. Takže ano hraje si s dětmi a aktivně je oslovuje. Ale začala teď taky chodit do školky tak to může být i tím a někdy je teda na hřišti taky spíš jak ocásek, za dětma běhá a ty jí třeba ignorují. :mrgreen:

Jako bych to psala já. Doma si vystačí sama, i několik hodin, venku vyhledává aktivně společnost, z dálky hlásí jméno, ptá se, jestli si s ní budou hrát a už teď ji znají děti z celého sídliště 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
6.6.12 20:58

Jo a vedle sousedi maji chlapecka,tomu je 4,5 a nas tam zaklepe na dvere a kdyz otevrou,pta se,jestli pujde Honzik ven :D
Nas si rad hraje s tema starsima hlavne proto,ze oni s nim delaj blbosti a to ho desne bavi a taky ho vezmou sebou na hriste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí