Jak si sama ušít softshellové kalhoty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30317
10.1.24 14:10
@LuciiLucie píše:
Moc všem děkuji 😇. Šicí stroj mám, jen dokoupit jehly, jen nevím, kde bych sehnala nebo jaký softshell vybrat, možná asi bude lepší, klasik.. Přeci jen, kdyby se nedařilo 😣 😄.. Nebo ze začátku tepláky, mylsim si, že je to zhruba stejný postup.. Jak už tu některá z vás psala, kouknout na paní má na YouTube video, viděla jsem, pak jsem se tu začala ptát, kdo z vás si šije, zda se to vyplatí, mám dvě děti, na dceru teď kupují něco.. Co by nosil za chvíli po ní.. Ale myslím si, že holka by měla větší radost, kdyby měla, s holčičí obrázek a syn klucici.. A jsem teď ze synem doma, v září půjde do školky, tak bych něco zkusila ušít 😄. Nitě mám taky dost (na to postačí klasik)..

Pokud chceš zkoušet střih, tak si to střihni ze starého povlaku na peřinu, z prostěradla. To nepruží a střih můžeš vychytat. Tepláky ti dle střihu můžou sedět, ale softky ne. Já šiju dle střihu Caramily. Mám pro dceru normální a pro syna širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
10.1.24 16:05

Taky siju, základní střih bez kapes a tvarovaných kolen je primitivni, vlastně jen dva kusy a naplet (ten přišít pružným stehem). Ale když se do toho člověk dostane, ani ty kapsy a kolena nejsou nic strašného. A dle velikosti dítěte může být na dvě děti spotřeba menší než dvojnásobek látky, protože se to tam poskládá do plné šíře. Střih jsem koupila, za tu cenu mám x velikosti, takže siju na obě děti a až povyrostou, budu mít střih i na větší velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 19:28

@Atisia tak softshell se na overlocku ani nemá šít, v pohodě stačí i stará veritaska :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat