„Normální” dětské oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
„Normální” dětské oblečení
Zdravím maminky ![]()
mám takový dotaz. Nejstarší syn (11 let) teď hodně vyrostl z téměř všeho oblečení. Má velikost cca 152, ale většinu oblečení v těchto velikostech mají takové ty volné, oversized a (dle syna) „moc puberťácké věci”
prostě taková konzerva
Něco máme z Pepca apod., ale většina věci u nás neprojde. Nevíte o nějakých obchodech (nejlépe kvalitnější než Pepco, Kik…), kde mají takovou tu klasiku? Syn je ještě dětštější, takže potisky ano (ale zase ne počítačové hry), ale zároveň „ne příliš volné, ale ani těsné, prostě normální” oblečení. Hlavně trička a džíny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Všechno oversized? To mi nepřijde. Syn měl v té době slim a skinny džíny Next, Lidl. Mikiny Lee Cooper, Karimor i z Kiku něco měl.
Taková velikost ještě jde, synovi je 13 a už musím kupovat pánské velikosti a to je hubený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haemko má taky dětskou klasickou módu, sezenes tam parky, chinosy, klasicke svetry, trika s limeckem, košile, vesty, obleky… taky Zara má zajímavé věci jakoby více do retro stylu. CaA taky mají klasickou modu, Marks and Spencer taky… asi úplně nechapu, ze nemuzes nic najít. Slim fit a klasicke modely oblečení nabízí podle mě všichni stěžejní prodejci dětské módy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám syna, co nosí vel.152 a oversize teda nemá snad nic
(a to je hubený, takže to není tím, že by ty oversize věci vyplnil
) Nakupuju hlavně v Coccodrillo, Sinsay, HM, Reserved
Příspěvek upraven 27.12.23 v 17:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ve7verka
Mno nevim, syn nosi 152 a nic oversize nenosi. Ma asi 32kg, takze nudle… FF, MS, CA…proste vsude. Ja dost nakupuji na Zalando. Tam je treba dobre padnouci znacka Name it.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako v podstatě všude mají oversized i slim cut, i něco mezi, Zara, FandF, HM, Marks and Spencer je takový elegantnější…Dobrý je i Reserved, Benetton, ten Primark nebo Sinsay, ikdyž ten je kvalitou spíš k tomu Pepcu… občas koukám i na Zalando…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakupuji v H&M a v Zaře, ale pro holku.
Taky máme rádi Next.
A tvůj popis nejlépe asi sedí na F&F.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc. Na MS a C&A jsem úplně zapomněla
HM je prý „nic moc, taky pro puberťáky”
trička z Decathlonu ještě dneska objednáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit