Výhodné dětské oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výhodné dětské oblečení
Ahoj holky
jsem tady úplně nová
a spíše jdu s možnou nabídkou…
Týká se to balíčků oblečení pro ratolesti 😁 byl by tady zájem? Vím, že spousta maminek si nemůže dovolit kupovat drahé oblečení a hlavně ty drobotiny z toho tak rychle vyrůstají 😁 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Výhodně kupuji na Brumla.cz a jsou tam značky jako Next apod.. Kalhoty na syna klidně za 20kč apod.. Kupuji tam už 3 roky a stěžovat si nemohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky moc děkuji
už jsem objevila tady inzerci a dala inzerátek 😁 inzerujeme balíčky oblečení kde kus vychází na 14 korun 😇
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lu.ss.1 píše:
Ahoj holkyjsem tady úplně nová
Týká se to balíčků oblečení pro ratolesti 😁 byl by tady zájem? Vím, že spousta maminek si nemůže dovolit kupovat drahé oblečení a hlavně ty drobotiny z toho tak rychle vyrůstají 😁 😁
Proto všechny tyhle maminky nakupují v Pepcu, Lidlu atd. Možná by ses tam někdy měla podívat, aby jsi byla seznámena s realitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Proto všechny tyhle maminky nakupují v Pepcu, Lidlu atd. Možná by ses tam někdy měla podívat, aby jsi byla seznámena s realitou.
Pepco neni nic moc, co se týče kvality. Znám více lidí, kterým se oblečení hned zničilo. Proto jsem raději přešla na anglický sekáč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius s realitou jsem seznámena velmi dobře
a jak už jsem psala výše…nesháním, ale prodáváme balíčky oblečení 🙈 jelikož třeba zrovna Pepco není nic moc 🤦 😂 a u nás vyjde kus oblečení na cca14 korun… takže asi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej to na Vinted, tam se prodá snad všechno. Tady je ten bazar poměrně mrtvý a do diskuze prodej nepatří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiveone
Koukla jsem na tu stránku, brumla.cz, a zaujalo mě to. Jak je to tam s kvalitou? Vůbec u zboží nepíšou nic o opotřebení. Třeba zimní bunda za 90 Kč asi nebude vypadat stejně jako ta za 300 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lu.ss.1 píše:
@Cenarius s realitou jsem seznámena velmi dobřea jak už jsem psala výše…nesháním, ale prodáváme balíčky oblečení 🙈 jelikož třeba zrovna Pepco není nic moc 🤦 😂 a u nás vyjde kus oblečení na cca14 korun… takže asi tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamora píše:
@Fiveone
Koukla jsem na tu stránku, brumla.cz, a zaujalo mě to. Jak je to tam s kvalitou? Vůbec u zboží nepíšou nic o opotřebení. Třeba zimní bunda za 90 Kč asi nebude vypadat stejně jako ta za 300 Kč.
Kvalitně si to myslím vede velmi dobře. Dost toho dědí mladší sourozenci, netničí se to po prvním praní. Jsou to známé značky, jen to je sekáč, ale u všeho je napsaný stav, zda to je nové či má nějakou vadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamora píše:
@Fiveone
Já tam dceři nakupovala letní oblečení, když byla ještě miminko.
Ta kvalita za mě byla v pořádku.
Oblečení opravdu hezké, nošenost výrazně znát nebyla.
Nicméně jsem brala jen šatičky a overaly, bundy a podobně nevím …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše:
Já tam dceři nakupovala letní oblečení, když byla ještě miminko.
Ta kvalita za mě byla v pořádku.
Oblečení opravdu hezké, nošenost výrazně znát nebyla.
Nicméně jsem brala jen šatičky a overaly, bundy a podobně nevím …
Já tam beru vše. Jen si hlídám, aby to nemělo nějakou vadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lu.ss.1 píše:
Ahoj holkyjsem tady úplně nová
Zaplať si tu reklamu na bazaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Dej to na Vinted, tam se prodá snad všechno. Tady je ten bazar poměrně mrtvý a do diskuze prodej nepatří.
Oblečení jí nejde na odbyt, proto založila diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit