Sinsay dětská obuv
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sinsay dětská obuv
Ahoj, jaké máte prosím zkušenosti s botama ze Sinsay nebo Pepca? Je to hodně špatná bota nebo se najdou i lepší kusy? Na každodenní nošení kupuju dětem pořádné boty, ale potřebuju záložní do školky, které vezme opravdu vyjímečně a nechci a nemůžu za ně tím pádem platit tolik. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já sem tam dětem kupovala capáčky a dceři i jedny záložní tenisky, byly fajn na takové to vzetí obcas…jen je potřeba vyzkoušet, musela mít o 2 čísla větší než měla ty poradne…aby jin sedely
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Pepcu jsem kupovala akorát jednou holinky.
V Sinsay v létě sandálky a tenisky.
Kvalita celkem podobná.
Jen v Sinsay mají ty velikosti fakt menší, tam to chce zkusit.
Boty přežily celou potřebnou sezónu, takže za mě v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze sinsay mame sandálů. Velikost sedí. Na písek jedny „pevnější tenisky“. Sice nepromoknou, velikost dobrá ale strašně se prošoupe barva. Na jaře už je ale neobuje. Takže botky za pár korun na zničení a papá.
Příspěvek upraven 06.11.23 v 13:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P.petru Ano kupuju tam dceři boty zimní i tenisky - většinou koupím jedny lepší jinde a pak druhý na sinsay, který nemá na každodenní nošení a jsem s nima spokojená. Nikdy se mi nestalo, že by třeba prošlapala podrážku, nebo bylo prostě něco špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medvidek23
@Atisia @Markéta188 @Vladusxx
Dekuju za normalni nazory. Trochu jsem se bala, ze se na me sebehnou obhajkyne barefootek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P.petru píše:
@Medvidek23
@Atisia @Markéta188 @VladusxxDekuju za normalni nazory. Trochu jsem se bala, ze se na me sebehnou obhajkyne barefootek
Tak pokud dite nema nejake problemy, ktere by barefoot vyzadovaly (coz je treba bohuzel pripad meho syna), tak bych to na velmi obcasne noseni nezatracovala. Pravidelne bych v tom ale dite chodit nenechala, preci jen je noha zaklad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na celodenní chození ne, ale v sinsay jsem kupovala boty do tělocvičny na sportík,, jednou týdně a uplně v pohodě. Těch 15 návštěv tělocvičny to vydrželo.. malá je tedy nosila pak i jindy protože se jen nazouvaly a jí vyhovovalo že se nic nikde nezapíná.
- Citovat
- Upravit
@P.petru píše:
@Medvidek23
@Atisia @Markéta188 @VladusxxDekuju za normalni nazory. Trochu jsem se bala, ze se na me sebehnou obhajkyne barefootek
Dcera na Barefoot začínala. Bohužel jí nesedly. Ačkoliv jsem si myslela, že barefoot jsou pro její nohy nejlepší, tak jsme kvůli nim skončily i na fyzio.
Ale jsou zase případy, kdy sednou jen barefoot.
Nicméně volba bot je pouze na rodičích.
Jediné co nepodporuji jsou botičky z 2. ruky. Ty jsou rozšláplé už jinou nožkou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P.petru píše:
@Medvidek23
Jistě docela dobře drží tvar a suchý zip se neodepiná, drží. Tak má to dítě z učit boty za 2000 nebo za 300? Ty stovky tolik neboli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P.petru není zač
kupuji je každý rok a úplně vpohodě
stejně ty boty většinou nevydrží víc sezón, takže za mě boty za tisíce úplně zbytečný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše:
Jistě docela dobře drží tvar a suchý zip se neodepiná, drží. Tak má to dítě z učit boty za 2000 nebo za 300? Ty stovky tolik neboli
Nejde u bot spíš o nohu (a ničení nohy), než o to zničit boty co nejlevnější?
Ty priority…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@johanka.1987 píše:
Nejde u bot spíš o nohu (a ničení nohy), než o to zničit boty co nejlevnější?Ty priority…
Tak jsem to nemyslela. Spíš mě překvapili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic proti barefoot ani klasickym botam, kazdemu sedne neco. Hlavne pokud je to proste dobra bota ![]()
Diky za nazory a prispevky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše:
Dcera na Barefoot začínala. Bohužel jí nesedly. Ačkoliv jsem si myslela, že barefoot jsou pro její nohy nejlepší, tak jsme kvůli nim skončily i na fyzio.
Ale jsou zase případy, kdy sednou jen barefoot.
Nicméně volba bot je pouze na rodičích.
Jediné co nepodporuji jsou botičky z 2. ruky. Ty jsou rozšláplé už jinou nožkou..
To me zaujalo, jaky problem dceri zpusobily? Z me zkusenosti kazda fyzio prosazuje barefoot jako jedinou spravnou moznost obouvani u deti.
Muj syn je treba zase ten pripad, kdy jsou barefoot jedina moznost, ma velmi sirokou nozicku a klasicke boty mu jsou pres prsty uzke a zaroven ma vpadle kotniky a vahu prenasi na vnitrni stranu chodidla, coz by barefoot boty tez mely podporit v budoucim vyvoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit