Sinsay dětská obuv
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ernais píše:
To me zaujalo, jaky problem dceri zpusobily? Z me zkusenosti kazda fyzio prosazuje barefoot jako jedinou spravnou moznost obouvani u deti.
Muj syn je treba zase ten pripad, kdy jsou barefoot jedina moznost, ma velmi sirokou nozicku a klasicke boty mu jsou pres prsty uzke a zaroven ma vpadle kotniky a vahu prenasi na vnitrni stranu chodidla, coz by barefoot boty tez mely podporit v budoucim vyvoji.
Taky mě to zaujalo co ji mohli zase způsobit barefoot… ono ta bota barefoot musí být zase pečlivě vybíraná a musí fakt sedět… jak v patě, kotníku, nárt i šířka… není to jen tak jít do obuvi a vybrat co je pěkné. Trošku si myslím že u @Markéta188 jestli dcera měla boty co třeba neseděli přesně v kotníku, měla uzounky kotník a boty byli volné tak to je špatně.. a to fakt vidím bohužel často… a nee všechny fizio doporučují barefoot… znám i ty co k tomu nakloněné nejsou, nebo ty jednu určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše:
Taky mě to zaujalo co ji mohli zase způsobit barefoot… ono ta bota barefoot musí být zase pečlivě vybíraná a musí fakt sedět… jak v patě, kotníku, nárt i šířka… není to jen tak jít do obuvi a vybrat co je pěkné. Trošku si myslím že u @Markéta188 jestli dcera měla boty co třeba neseděli přesně v kotníku, měla uzounky kotník a boty byli volné tak to je špatně.. a to fakt vidím bohužel často… a nee všechny fizio doporučují barefoot… znám i ty co k tomu nakloněné nejsou, nebo ty jednu určitě.
Naše fyzio má k barefoot kladný vztah.
Boty nám vždycky vybíral prodejce, já se v té době v tom ne zrovna moc orientovala.
Nicméně tam absolutně nebyl problém v samotných botách. Já barefoot mám stále v oblibě a mrzí mě, že u nás neuspěly.
Abych byla konkrétní : moje dcera v nich křížila palec přes ukazováček. Měla tendence to dělat pak i na boso. Jakoby zohla nárt dolů a zvedla palec nad ostatní prsty.
Fyzio nám právě pak sdělila, že už se s tím setkala a ať vyměníme boty za klasické s tvrdší podrážkou, aby neměla moc prostoru v té botě prsty křížit. Do obutí prvních barefoot to nikdy nedělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jednou kupovala boty na sinsay.. Sandálky a nevyhovuje.. Kupovala jsem v loni boty z lidlu.. Asi za 300 a nebo mají za 350..kupovala jsem a dcera spokojená.. Měla ještě jedny, lepší.. Bugga.. Do školky stačilo, když byly špinavé od bláta.. Jen jsem je vyčistila kartáčem.. Dražší měla do města, výlet.. Nebo když ty z lidlu měla špinavé - mokré.. Nebylo mi těch bot tolik líto, jako ty dražší 😄.. Pro syna teď také mám zimní kvalitnější, dcera má take + do školky z druhé ruky, co vypadají dobře, nejsou nějak poškozené, podrážka ok.. Teď mám zase pro dceru objenanane boty z lidlu za 300,pro syna také a už koukám i po kvalitních botách, aby měli náhradní - lepší na procházky, výlety.. Či náhradní, kdyby se ty jedny nějak poškodily a nemohli se nosit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit