Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, budeme teď nově zařizovat šatnu a budu ráda za tipy, jak na to. Ráda bych to poskládala v Ikea. Jde mi třeba o to, že doporučují dvoje tyče nad sebou a skoro vše visí. Osvědčilo se to někomu? Máte tipy?
Jinak boty a bundy budou jinde.
Nooooooo nevím, to navesovani všeho na raminka je opruz, bavilo by tě to dlouho? Ale hezky to vypadá a člověk si muže lépe vybírat, to jo. Jen já třeba zehlim a nevím, jak ty vyzehlene věci dopravovala od prkna do ložnice na těch raminkach, to už by pak asi chtelo pojizdny štendr
![]()
@Semtex Jak svoje veci nezehlim, ale manzel si zehli kosile a ty teda pak musi povesit ![]()
Preferuju šatní tyče před policemi, nesnáším zmačkaný oblečení s přehyby. V první šatně byla jedna tyč, když jsem nechávala dělat druhou šatnu, mám tam rovnou tři a budu dávat čtvrtou. Pověsit oblečení na ramínka je rychlejší, než to skládat a člověk pak nemusí prohrabávat komínky. Líp se udržuje pořádek a prádlo i víc dýchá. Když vytáhnu spodní trička z komínku, jsou zralý na přežehlení.
My máme teda dělanou šatnu na míru od truhláře. Ale je do U. Jedna celá stěna je na skládání věcí. Proti je na věšení. A mezi na kabelky nebo něco. Šatnu máme v ložnici. Tam boty neukládáme. Na boty je skříň v garáži. Máme do šatny udělané posuvné interiérové dveře. Jak máme jinde v domě dveře. Tak jsou udělané stejně, jen jsou posuvné.
@Semtex píše:
Nooooooo nevím, to navesovani všeho na raminka je opruz, bavilo by tě to dlouho? Ale hezky to vypadá a člověk si muže lépe vybírat, to jo. Jen já třeba zehlim a nevím, jak ty vyzehlene věci dopravovala od prkna do ložnice na těch raminkach, to už by pak asi chtelo pojizdny štendr![]()
![]()
Za mě je opruz skládání. Takže ramínka mnohem lepší, já na ramínka věším všechno snad kromě domácího oblečení a pyžam… V minulém bytě jsem ale měla problém s prachem - nevím, jestli to bylo skříněmi (IKEA), nebo provozem, ale prášilo se i dovnitř a mít všechno ve futrálu je na nic…
@Kelsey Vidim dobre, ze mate taky dve tyce nad sebou? Diky za inspiraci ![]()
@Zmatka ty to bereš od podlahy, minule diskuse o dózách, teď šatna.
Žádnou užitečnou radu nemám, ale tvoje diskuse mě baví a inspiruje číst. ![]()
@Zmatka píše:
@Kelsey Vidim dobre, ze mate taky dve tyce nad sebou? Diky za inspiraci
Ano. Ta část, kde se věší věci, tak jsou dvě tyče nad sebou. Jen v té jedné části je pouze jedna tyč (pod tou poličkou). To je na dlouhé šaty a kabáty. Takže máme v šatně celkem 5 tyčí. To pro nás dva bohatě stačí. Stejně většinu okupuji sama
. V šatně se nepráší. Je uzavřená. Dřív jsme měli šatnu bez uzavření a tam se prášilo. Mohla být o metr větší (o jedno pole políček a pověšení). Ale chtěla jsem pracovní kout na stůl.