Levné oblečení pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.10.15 01:25

jak? ted?

Vsechny vas zdravim timto bych vas chtela dobrovolne oslovit zda by se Tu nasla nejaka maminka co by mi pomohla v me situaci.. Srhnu to krátce ikdyz Ted mi to v mem spatnem obdobi neprijde kratke… spis naopak vsechno je pro me zdlouhave…ocitla jsem se sama s miminkem tatinek nas opustil..ja Ted musim setrit kazdou korunu. zkousim I sama prodat nejake obleceni na fb ale to je Nic moc.. a hledam nejake levne kousky obleceni pro meho maleho synka.uz mi nejake maminky venovali bodycka atd. Za to jsem Jim moc vdecna. Proto se chci zeptat pokud by jste meli doma nejake prebytecne obleceni, ktere muzete darovat Nebo za symbolicky peniz budu stastna ikdyz Ted jsem spis hromada nestesti ale pomalu se snazim jit dal mam zdraveho chlapeck ktery je pro me vsim. holly kdyby jste nasli neco od vel 68 budu vam nesmirne vdecna. a hodne mi pomuzete.jsme z brna a bydlime pobliz centra. Predem. VELKE DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.10.15 02:04

Jestli používáš fb, tak na skupině brněnské maminky se takhle nabízí oblečky dost často ;) přidej se, určitě tam seženeš i víc věcí (hračky, atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.15 02:06

@terabitka29 dekuji urcite mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.10.15 07:27

Pokud máte zájem nějaké věci mě zbyly po synovi tak manžel muže do Brna dovézt, napište kdyžtak zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
10.10.15 07:54

Jsem taky z Brna a něco určitě můžu dovézt i hračky asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
10.10.15 08:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.10.15 08:11

Víte, proč mám ráda emimino? Právě pro ty zázraky, jako jsou odpovědi v téhle diskuzi. Já už tak malinkého nic nemám, už mám holky větší a vše malé jsem porozdala, jen jsem měla po ránu potřebu vám to napsat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7417
10.10.15 08:25

Pošli mi do SZ adresu, sice nejsem z Brna, ale muzu neco poslat. Držte se, bude lepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
10.10.15 08:45

Taky se daji hodne levne koupit veci i pro dospele, do domacnosti apod. V Diakonii Broumov. Maji pobocky ruzne po CR. @messi.kovalsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.10.15 09:26

Pošli mi do zprávy adresu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.15 09:53

Holky chci Vam moc poděkovat! Ani jsem nečekala ze se tolik maminek na me obrati protože vím ze v této dobe to není vůbec lehke a každý má svoje starosti a prioblemy. Ale udělali jste mi radost a hned mam úsměv na tváři po probrecene noci. MOC DEKUJI a ještě jsem nestihla vsem odepsat prvne jsem chtěla poděkovat vám všem :) :kytka: Jste moji andělé pomocni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
11.10.15 07:09

Ja si myslim, ze tohle rad venuje skoro kazdy - ja sama jsem mela problem to udat - ne prodat, ale nekomu to nacpat, protoze by me srdce bolelo, kdyz bych to mela vyhodit. A pro charitu uz to nebylo dost dobry. Posledni varku jsem pres Atominku poslala do Afriky.
Tyhle male oblecky, nevim jak ted, ale jeste pred 3 lety se drazily na aukru za stovku -treba 80 pouze znackovych kusu, bendy neznackovych za korunu.

Problem je sehnat boty, slusnou bundu pro starsi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat