Softshellové kalhoty do školky
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
softshellové kalhoty do školky
Dobré dopoledne všem, jdu na poradu ![]()
Už pár dní zkoumám softshellové kalhoty a jsem z toho tak trochu zmatená, třeba mi poradíte.
Předně se mi moc nechce kupovat kalhoty ve sportu za tisíce, když to malej za jednu sezonu dodrbe na pískovišti, takže koukám po mimibazaru a jiných serverech na šité na zakázku.
A nemohu se rozhodnout flees ano nebo ne? Malej se celkem potí, ale na druhou stranu, nebude mu v tomhle počasí už v těch bez fleesu zima? A jak s prodyšností? Všude čtu, že prodyšnost do 5000 je nedostatečná, ale nabídky z netu mají prodyšnost 1000 nebo 3000, co jsem našla…
Já se v tom nevyznám, sama mám softku z Lidlu a popravdě, prodyšnost nic moc, buď se v ní potím, nebo je mi už zima ![]()
Takže mohla bych vás poprosit o zkušenost, kdo dává dětem softshellové kalhoty do školky, jakou máte značku nebo jestli máte zkušenost s nějakou maminou, co je šije doma a jsou dobré?
Díky M. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem teď objednávala tyhle a jsou naprosto super!
Prodyšnost jsem nezkoumala, ale malej se v nich nepotí, navíc vypadají perfektně.
http://www.fler.cz/…rvky-4913225
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mám pro holku oboje. Ty z letního / bez fleesu nosí na podzim. Ty s fleesem na zimu. Vždy si je jen oblékne přes legíny co má ve třídě. Pod softshel musí být nějaká spodní vrstva, ideálně také funkční materiál. Jinak se pak kůže potí.
Lidl je fakt tragédie.
Jo a kalhoty jsem si usila sama. Sije se z toho snadno. Střih podle oblíbených tepláků. Kus do 200kč
Příspěvek upraven 06.10.15 v 09:37
- Citovat
- Upravit
Mám Kugo, příjde mi, že v nich je teplo i bez fleesu. Zatím jí je ještě! nedávám. S fleesem bude nosit až v zimě, má krásně tmavěšedý a budou se jí hodit k bundě. A jak se stupně budou snižovat, tak nejdřív bude nosit legíny a přes to ty nepodšité a pak asi punčocháče a ty podšité. Úplně to stačí. Jinak já to mám naopak na cesty ze školky/do školky. Ve škoce má takové lehce pogumované fleesové a pak oteplováky. To kdyby se náhodou svlékla z punčoch a legín, tak abych se nemusela nervovat, že je jí venku zima. Oni beztak chodí max na hodinu. To se mnou stráví venku času víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Ted jeste davam bez fleecu. Az bude pod deset asi zacnu davat s fleecem. U nas deti normalne softshellove kalhoty dedi, oni neco vydrzi.. asi nejsou tak uzasne, ale funkcni jsou. Ale samozrejme je proste soft a soft. (To treba vidim na sve softshellce)
Dcera ma kalhoty z kvalitniho EU softu a jsou za mne silnejsi, ale staci ji ty obycejnejsi. Kupovala jsem ruzne, jak kdo bral zakazky. Na fleru sije hodne holek, my mame od Caramilly.. a ted se mi moc libi od www.su-rikata.eu ale ty uz jsou drazsi.. zas jsou fakt vymakane.
Nebo treba koupit softshell a nechat usit. Moje svadlena si ted za dvoje kalhoty vzala bez materialu 500… ![]()
- Citovat
- Upravit
@lyrica no ale ty jsou
prodyšnost ani vodní sloupec tam teda koukám paní nepíše, tak jí zkusím poslat dotaz.
Jak dlouho je váš malej tahá? Náš právě kolikrát lítá jak pako, třeba ty pogumované z Lidlu nebo Tchiba vůbec nemohl mít, protože mu pomálu pot tekl v čůrkách
tak tu prodyšnost dost řeším… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 měl je zatím jen dvakrát, to jsme byli na chalupě, takže v podstatě celý den a fakt v pohodě. A on se docela potí jinak ![]()
Mrkni celkově na všechny věci, co tam paní má, protože já nevěděla, co objednat dřív
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme šité z Mimibazaru, prodyšnost 3000,se slabým fleecem. Jsou luxusní
Vyšly na necelé 300,–.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@missah takže na tohle počasí by mělo teoreticky stačit ty nepodšité…když mu dám pod to třeba bavlněné „legíny“, mělo by to být v pohodě? Musím počítat s tím, že to, co bude mít jako spodní vrstvu, to má ve školce celý den na sobě…protože na ven se mi do dvou extra vrstev těžko oblíkne a už vidím, jak jde jen v samotných softshellech - předpokládám, že by mu byla zima, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maj oboje. na ted nosí zatím tepláky, až bude vlhko, dostanou softy bez fleesu. s holkou je to jednodušší - nosí pod ně leginy, co má ve školce. Kluk je zas chladnomilnější, tak nemá pod to nic. Flísové maj na zimu, okolo nuly. Holka opět s leginama, kluk bez. Při teplotách pod -5 podvlíkám i klukovi merino leginama, v největších mrazech i kamaše. nevedem oteplovačky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo je šijete doma, máte přehled kolik je toho potřeba?
Malej má velikost cca 110…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak soft je obvykle 10000/5tis ten kvalitnější. t. j. 10tis odolnost, 5tis prodyšnost. 10/3tis je ten obyčejnější. U kalhot bych to až tak neřešila. spíš u bundy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám od Kockina, jsou moc hezké a cenově dostupné. Pak máme dražší od Kukadloo, ty mají prodyšnost 10 000, a zvýšený pas.
Příště asi zase půjdu do Kukadloo, jsou dražší, ale lépe sedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit