Softshellové kalhoty do školky
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@barabasek ty jo a je mu to pohodlné? Já bych například zešílela. Pořád se to shrnuje, nějak příjemné to taky není a aby si v tom celej den ve školce hrál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Any11 přesně tento úplet má v kalhotech a mě je na omak příjemný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barabasek píše:
@AniNevim malej měl přes zimu punčocháče jako ostatních 12 kluků na to jen natáhne kalhoty.
já už se před dětma zapřísáhla, že to svým dětem nikdy neudělám, že budou nosit punčocháče bez sukně, šatů, tuniky.
Skoro jediné předsevzetí ohledně dětí, co mi zatím drží
( ještě nekupuju šmoulovou zmrzlinu
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda mám ve školce Harapesa a prdim na to ![]()
Taky sem to řešila, hlavně kvůli drobnému exému, protože punčocháče mu vadily, 100% bavlněné punčocháče se mu vytahovaly a vypadal jak v proprděnejch podvlíkačkách
v legínách jak baleťák, v termolegínách se ve třídě potil, když měl slabý tepláky, tak byl boj se převlíkat na ven do podvlíkaček i horních kalhot.
Prostě pakec.
Nakonec byl půlku zimy marod, tak sem to moc nemusela řešit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica punčocháče ani legíny mu nelezou chce to mít trochu kvalitnější lépe drží
třeba punčocháče s vůní super drží i tvar. Máme od nich i legíny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
já už se před dětma zapřísáhla, že to svým dětem nikdy neudělám, že budou nosit punčocháče bez sukně, šatů, tuniky.Skoro jediné předsevzetí ohledně dětí, co mi zatím drží
).
Jj ja taky…
Dcera se v puncochacich navic hrozne opruzuje, tak moje dilema odpadlo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lama Lama píše:
mam stejný problém. Harapesa nechci. Ještě se mi líbí jeden kluk, co do třídy přes leginy nosí kraťasy.
@lyrica píše:
Nad těma kraťasama přes legíny jsem taky přemýšlela
take se mi to tak nejak rodi v hlave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježiš mě se to taky hnusí
Jenže mě se i hnusí, aby měla punčocháče ve školce jako takové. Jakože je to umělý a nepohodlný. To jí raději budu každý ráno rozespalou v šatně obskakovat a převlékat do legín. A taky se mi hnusí, jak má v punčocháčích splavený nohy z bačkor a v tom má vlízt do zimních bot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
já už se před dětma zapřísáhla, že to svým dětem nikdy neudělám, že budou nosit punčocháče bez sukně, šatů, tuniky.Skoro jediné předsevzetí ohledně dětí, co mi zatím drží
).
jsi ma krevni skupina ![]()
Dodnes si pamatuji, jak jsem na puncochacich pod sukni mela takove pradelni gumy, aby nesjizdely tak desne moc dolu.
Navic ten vzhled: kratke triko a puncochace.
Musim sehnat dobre drzici leginy chlapeckych barev a na to nejake kratasy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale treba Tchibo puncochace jsou OK: drzi, nepoti se, hezke barvy, ale jsou hooodne teple, ve tride by se asi potil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama a jake kratasy ze ma ten kluk u vas ve tride? Ja prave postradam napad na neco rozumnyho, aby se rychle dobre obleklo a zaroven nevypadalo jako trenky…
Vim, nejsem vubec narocna ![]()
A to jinak obleceni moc neresim, na obleckach neujizdim, nad „barvickama“ se nerozplyvam… ale ve smeru puncochacu mam asi nejakou deformaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spocené nohy - ty musí mít stejně v punčocháčích jako v ponožkách, ne?
Já mu loni koupila klučičí legíny a 100% bavlněné podvlíkačky. Ty byly super, volnější, pohodlné, jenže tam je zase ta daň, že se vytahovaly, takže po celém dnu ve školce na kolínkách to měl jak sežvejkaný od krávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit