Softshellové kalhoty do školky
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@AniNevim píše:
jeste k te bunde z Lidlu - ve velkem desti synovi propucily vsechny svy. Ramena mel uplne na zdimani.
To věřím. Já nepromokavost u softshellu ani neočekávám. U žádného, promokne časem i můj Tilak za 4 tis.
Ty kalhoty 10/3 vydrží krátké sezení v mokré trávě, v louži ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell Ha, my ty deti mame naruby
Ja mam 8/2011 a 11/2014.
Jo, budu premyslet, z ceho mu vytvorim kratasy. Dost hezke by byly ustrizene dziny, co? Ale dziny vedu jen jedne od kazde velikosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdykoliv jsem jí dala sukni, tak jí při vyzvedávání už neměla. Asi jí to překáží nebo je líná se po spaní tolik oblékat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mrkni se na kostkované šusťáky od Fantoma, ty jsou na podzim + školku super, nejsou echt zimní, ale jsou podšité bavlnou a střih je tak akorát volný aby se pod to dalo podvléct elasťáčky ale mají stahovátka nahoře i dole, takže pod ně nepodfoukne.. takže na vítr, lehký deštík cestou do školky ideál, ve školce svlékneš a necháš prcka v elasťákách/kamaších, leda se převléknou ponožky (taky nesnáším představu celého dne v punčocháčích a propocené mokré ťapky pak šup do venkovních bot), a když jdou na procházku nebo na hřiště tak pár cákanců nebo vyválení v louži vydrží, písek se sklepe, bláto oloupe.. a mají tak dobrý střih, že v pohodě použiju aktuální velikost i o číslo větší co jsem koupila do foroty, v pase mají stahování i dole nad kotníky takže ty o číslo větší neplandají.. softšelky mají taky dobré akorát vydrží kratší dobu, jsou tuhé takže o číslo větší gatě dělají z prcka tučňáka, kdežto ty kostkované šusťáky mi na prckovi vydržely víc jak rok a půl, jaro i chladnější dny v létě, teď na podzim s elasťákama pod ně a do prvních mrazů ještě vydrží než přejdem na softšely.. mmch. mají softšelovou nepromokavou kšiltovku přes uši, ta je snad jediná svého druhu a je boží, při dešti neprší do očí a nefouká do uší severák.. prodává to i nějaká jejich baba na mimibazaru, ale přímo výrobce má větší výběr a o pár desetikaček lepší ceny, jen jim to trvá cca 10dní než to ušijí a eshop téměř nekomunikuje, ale co se týče střihu a kvality provedení těch kostkáčů tak jsem lepší nenašla ani u značkových gatí za litr a víc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kjhui to víš že jo, jen do mě
když už si konečně dělám trochu jasno, přijdeš ty s těmahle kalhotama ![]()
Takže teoreticky, jestli to dobře čtu, tak vyjdou cca stejně draho, mají hodně podobné vlastnosti, ale tyhle kalhoty navíc nejsou tak „pevné“, líp se v nich bude chodit, zase asi bude jednodušší je prodřít na kolenou, počítám…je to správné shrnutí?
Jinak si samozřejmě dělám legraci, za každý tip jsem ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no cenu mají podle velikostí, u těch tříleťáků něco přes 4stovky u kostkáčů a něco přes 5stovek u softšelek (těch co mají nahoře šnůrku) takže střední cesta mezi větnamcema kuga a wolf za 2-3 sta a mezi značkovýma za litr.. a stejně jsou na tom s výdrží/pevností.. nejsou na celodenní řádění na hřišti/zahradě/v lese, to by asi rychle byly prorvaný durch, to dávám větnamskýho neveresta nebo kugu kterým se po pár vyprání pustí nitě nebo utrhnou brzdičky.. ale na celodenní lítání do školky, krátká procházka/hra na hřišti, sednutí do mokrýho písku, posezení na mokré houpačce, cestu ze školky, do obchodu, do kroužku, chvíli pěšky, chvíli autem/mhd jsou ty kostkáče ideální.. prcek není splavenej při přechodu zima/teplo dovniř a ven, a neprofouknou a vydrží lehký deštík nebo mokro a bláto (ale ne pětiminutové skákání v hluboké kaluži).. když bude slajdovat kolenama po asfaltu tak určitě nevydrží, to ty softšely vydrží určitě víc.. a až bude za týden po ránu těch pět nad nulou, tak ty kostkáče budou na několik půlhodinových přeběhnutí za den, na celodenní pobyt venku už určitě ne.. ale zas si budu jistá že prcek nebude marod jen protož, že se v obchodě/v mhd opotí ve vyteplených gatích a nabalej a pak ho venku ofoukne severák..
ps. při blbnutí v obchodech na vnitřní dlažbě ty kostkáče zatraceně kloužou, takže bacha na rozbitý nosy..
Příspěvek upraven 06.10.15 v 15:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co máte proti baleťákům? Fotbalista jo a baleťák ne? (Jinak pokud jde o zženštělost, v civilu jsou fotbalisti často mnohem horší
) Náhodou kluk ve školce v elasťákách je v zimě to nejlepší řešení, nějaké kraťasy na to, pokud je ve třídě teplo, mi přijdou zbytečné. Já kupuju legíny třeba o číslo větší, takže nejsou úplně obtažené, ale pohodlné. A nebo v HM mají přímo bavlněné klučičí spodky, dolní lem je obtažený a zbytek volný. U všeho je jediný problém, že pořád zašívám díry na kolenou.
Jinak souhlas, že do školky jsou ideálem šusťáky s bavlnou, nad deset stupňů dávám jen tak (nad 15 nedávám), pod deset s těma legínama, ve větší zimě s termospodkama z Tchiba nebo šusťáky s fleecem. Jsou otíratelné, jen tak nepromoknou, nepaří se noha, dobře se v nich hýbe.. Nakupovala jsem hodně ve Sportisimu, kde je velký výběr, ceny nízké a často nějaké výprodeje. Vlastně když se nad tím zamyslím, už nad těma softshellkama ani neuvažuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monysek8 proste se mi chlap vic libu v krataaech nez v puncochacich. malej i velkej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama No to mně taky, punčocháče jsou otřes. Ještě občas s plandavým zadkem. Legíny mi nevadí, možná tím, že sama dělám balet a setkávám se s tím i na chlapovi. Když v tom nechodí do města, tak ok
Ale co se týče mých dětí, doma i ve školce normálka, do školy samozřejmě ne, možná jen na tv. Ale holčičky tak do školy běžně chodí a nemají ani sukýnku, to se mi už zdá škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kjhui a mohla bych tě poprosit o vyfocení těch šusťáků? Zvenku i zevnitř, pokud ti půjde detail, si takhle jen podle inzerátu v eshopu nedovedu představit, jak ten matroš vypadá. Je to podobné jako ten neverest od vietnamců??
@lyrica mohla bych tě taky poprosit o fotku, když si vzpomeneš?
Jinak si ještě počkám na fotky, ale zatím jsem nakouslá koupit softshellky od té Kockiny z mimibazaru
Koukala sem, že má přes tisíc nadšených hodnocení, tak asi budou fakt fajné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Podle mého je u té paní obrovským plusem ochota, dobrá domluva, rychlost i rozumná cena. A jak říkám, já od ní měla troje kalhoty pro dítě a všechny pěkně ušité a dobře posloužily a ještě je můžu „poslat“ dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme dnes vyzvedla na poště softshellky od Kockiny a jsou luxusní! Objednala jsem 1×letní, 1× zimní pro staršího a pro mrňavku 1× zimní, neb začíná chodit. Všechny vypadají skvěle, prakticky je vyzkoušíme hned zítra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit