Softshellové kalhoty do školky
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@AniNevim já mám pro Matese takové kraťasy z teplákoviny. A ty mi právě přijdou, že by se na tohle super mohly hodit. Takový střih jako nosí baskeťáci, nahoře široká pohodlná guma..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když dám malýmu přes punčocháče nějaké „trencle“ tak bude mít totál spařenej zadek ![]()
jak sem psala, nakonec z toho nejlíp vyšly ty legíny, no…ale sehnala sem maskáčový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
@Lama Lama a jake kratasy ze ma ten kluk u vas ve tride? Ja prave postradam napad na neco rozumnyho, aby se rychle dobre obleklo a zaroven nevypadalo jako trenky…
Vim, nejsem vubec narocna
A to jinak obleceni moc neresim, na obleckach neujizdim, nad „barvickama“ se nerozplyvam… ale ve smeru puncochacu mam asi nejakou deformaci
to jsme na tom stejně. taky jen můj osobní blok. jinak na oblečení jsem spíš lempl.
kluk měl kraˇasy takový fotbalistický.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim Malej jak má období svého oblékání tak nosí doma punčocháče a na to klasické bavlněné kraťasy protože v samotných kraťasech by tu zmrznul
vypadá jak fotbalista
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica 1× vypereš a už nevoní, ale matroš super má je druhý rok koupila jsem větší a mohl je nosit mnohem dřív než dosáhl velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barabasek aha, to vůbec neznám ty jo. Ta vůně mě trošku vyděsila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica take mame jedny teplakove a ty jsou na noseni super. Ale nebude se v tom moc potit zadek, jak pise @Mar__tanka1983?
I kdyz loni maly chodil do jine skolky, tam mi prislo ve tride chladneji a i on si stezoval. Takze vetsinu zimniho obdobi, kdy navstevoval skolku (jinak od unora marodil), mel pres puncochove leginy jeste teplaky a nikdy nebyl zpoceny. Vyzvedavala jsem po obede, takze to nebylo, ze by vychladnul behem spani..
Tady ale je jaksi obecne tepleji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim náš Honza je právě spocenej, jen když mu do třídy dám o malinko silnější teplákovinu. Opotí se mu i vlasy a když si pak představím, že takhle uřícenej jde ven, tak se přestávám divit, že je pořád nachlazenej ![]()
Ale když mu dám krátkej rukáv, tak má zase studený ruce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas je ve skolce taky horko… v minule (soukrome) byla zima od zeme, tak to taky bylo jine. Ja mam teda potivku, ale ucitelky jsou uzasne, bezne ji posilaji prevliknout, ze je zpocena.
Jinak ty fotbalove by mohly byt dobre.. to moc nehreje. A kupuju bambusove leginy, ty jsou super.. neni to tak potive.
- Citovat
- Upravit
@Mar__tanka1983 píše:
Takže prostě raději „letní“ verzi s něčím pod, než s fleesem na holou kůži?od tý holčiny - Kockina jsem našla v „letní“ verzi tyhle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
jinak má samozřejmě už vše jen s fleesem. Ale já se právě bojim, aby ty fleesový nebyly dobrý tak akorát na hory a zbylých 95% zimy se mi v tom nepotil…
Já na tyhle kalhoty v „teplejší“ podšité verzi narazila loni na bazaru. Fakt super. Koupila jsem z druhé ruky, byly a jsou jako nové, a protože byla mírná zima, dcera v nich na střídačku s jinými odchodila celou sezónu. Jen pár týdnů pod nimi měla ještě pončochy, protože celé dny trávila venku a hrála si i na zemi a tak. Takže jsem od stejné paní nechala ušít i slabší verzi kalhot a teď zas budu nechávat šít na zimu „zimní“ verzi. Když bude velká zima, dostane pod ně punčochy, jinak se může dle libosti ve školce válet v písku nebo co tam budou dělat. Podle počasí, ráno bylo 10 stupňů, tak dostala jen tu slabší verzi kalhot, když byly minulý týden jen 3 nad nulou, dala jsem jí na dopoledne teplejší kalhoty )třeba nebude pobíhat, ale bude někde sedět a povídat si, tak ať nenastydne). Tato paní šije moc pěkné a podle mého názoru kvalitní kalhoty za dobrou cenu, navíc s ní je fajn domluva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 jenže ponožky stáhnu a dám jiný
Klidně třikrát za den. Punčocháčů si kvůli tomu fakt tolik nepořídím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky Kockina, jsem spokojená, super střih, levné, paní je ochotná. Na podzim bez fleecu, má pod tím legíny, s fleecem na mírnou zimu. Kukadloo jsme měli taky, nepřijdou mi o nic lepší. Dcera chodí do lesní školky, potí se minimálně. Bundu máme z Lidlu a nic moc, v té se někdy potí. Ale za 300 taky dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Run píše:
@Mar__tanka1983 jenže ponožky stáhnu a dám jinýKlidně třikrát za den. Punčocháčů si kvůli tomu fakt tolik nepořídím.
ve školce se mi na to učitelky vypérdnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipi 00 píše:
Taky Kockina, jsem spokojená, super střih, levné, paní je ochotná. Na podzim bez fleecu, má pod tím legíny, s fleecem na mírnou zimu. Kukadloo jsme měli taky, nepřijdou mi o nic lepší. Dcera chodí do lesní školky, potí se minimálně. Bundu máme z Lidlu a nic moc, v té se někdy potí. Ale za 300 taky dobrý.
jeste k te bunde z Lidlu - ve velkem desti synovi propucily vsechny svy. Ramena mel uplne na zdimani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim @Lama Lama. Tak až něco objevíte, dejte vědět. Taky to řeším, kluk jen v punčocháčích je prostě divnej, navíc u nás ve školce je ti kluci ani moc nenosí. Jak to dělají, když jdou ven nevím, ale ten můj než by si svlíknul tepláky ze třídy a oblíknul se do punčoch a kalhot na ven teď v zimě, to už bude oběd
.
Jinak ale za mě miluju punčocháče z Tchiba, jsou příjemný a kdyby to nevypadalo divně, klidně bych mu je nechala.
Pro softshellky od Kockiny jdu odpo na poštu a jsem děsně zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit