Softshellové kalhoty do školky
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Máme tyto z MMB za 490 i s poštou jsou softshell s bavnou na spodku jsem moc spokojena malý se nepotí velký výběr barev dle přání už měl pod nimi ráno punčocháče když byli 3°C jinak bez. S pani super komunikace a rychlost do 4dnů odeslala kalhoty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vám holky pěkně děkuju
![]()
sem ráda, že jsme se shodly tak nějak na té prodyšnosti, ale teda flees nebo neflees, toť otázka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Any11 určitě chci jen jedny, už jen proto, že možná zjistím, že mu z nějakýho důvodu nevyhovujou, tak ať v tom nemám tolik peněz…
a ženy, co máte ty nepodšité fleesem, jaké je to naomak zevnitř? Je tam nějaká jakože bavlna nebo tak něco, nebo je to matroš, jako je shora?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barabasek píše:
@Mar__tanka1983 oboje
No jo, jenže kup dvoje nelevné kalhoty, abys zjistila, že to malej nemůže, páč se mu v tom (například) bude zhoršovat exém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 můžu ti zevnitř vyfotit ty z fleru, ale teď mi tam spí prcek, tak kdyžtak odpo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak na zimu mám takové pěkné oteplováky. Takže jsem brala bez fleesu, navc pod to bude nosti eventuelně punčocháče a tím pádem mají dvojí využití. V teplejších dnech bez punčocháču a v chladnějších s nima. Kupovat rovnou teplé by třeba u nás nemělo smysl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Je tam uplet.
http://www.sijemdetem.cz/…o-12-metrech
http://www.sijemdetem.cz/…%AFl-metrech
Příspěvek upraven 06.10.15 v 11:17
- Citovat
- Upravit
@Mar__tanka1983 mne ty nepodsite prijdou hodne neprodysne, ale muze to byt jen dojem. Na jare jsem malymu chtela vyrobit a pak jsem usoudila, ze v chladnejsim letnim pocasi se v nich bude potit a v chladnejsim podzimnim bude zima. Ze stejnou praci udelaji sustaky klasicke podsite a „za hubicku“. Ze v lete dest nevadi… Ale treba se mylim. Jak tu nekdo psal, u holky by to asi ted efekt melo - do tridy leginky, na ne rano a na prochajdu ty lehci softky. Ale u kluka je to prece jen takove narocnejsi
Aspon ja vymyslim, co mu v zime budu davat do tridy pres leginy, aby nebyl jak Harapes…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim píše:
@Mar__tanka1983 mne ty nepodsite prijdou hodne neprodysne, ale muze to byt jen dojem. Na jare jsem malymu chtela vyrobit a pak jsem usoudila, ze v chladnejsim letnim pocasi se v nich bude potit a v chladnejsim podzimnim bude zima. Ze stejnou praci udelaji sustaky klasicke podsite a „za hubicku“. Ze v lete dest nevadi… Ale treba se mylim. Jak tu nekdo psal, u holky by to asi ted efekt melo - do tridy leginky, na ne rano a na prochajdu ty lehci softky. Ale u kluka je to prece jen takove narocnejsiAspon ja vymyslim, co mu v zime budu davat do tridy pres leginy, aby nebyl jak Harapes…
mam stejný problém. Harapesa nechci. Ještě se mi líbí jeden kluk, co do třídy přes leginy nosí kraťasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak siji se ruzny podvlikacky pro kluky.. ale moc zkusenost nemam. ![]()
- Citovat
- Upravit
@AniNevim malej měl přes zimu punčocháče jako ostatních 12 kluků na to jen natáhne kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit