Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak já také raději anonymně
Nooooo, měla jsem také takovej divnej vzhled…takový „vytahaný“… a při šití po porodu jsem pak nevěřila svým očím
úplně mi jí „stáhli“ a mám pro změnu pysky úplně maličkatý jak když jsem byla 12letá ![]()
Jeden mám větší jak druhý, ale ven nevykukuje. Pokud Tě to trápí, na ten zákrok jdi, měla by to být maličkost.
Já mám vykajdanou také po třech dětech
Ale jak se postavím, tak tam netrčí nic
Akorát vypadá oholená hrozně
Taková kropenatá, případám si jako slepice či husa
Na operaci nehodlám, jsem už středního věku dost, tak manžel ji má rád takovou jaká je
Ale tobě přeju hodně štěstí, rozhodneš-li se na plastiku, vím jak se cítíš… ![]()
Jé já už mám taky po porodu, na článcích píšou, že to některým ženám takhle vyroste v pubertě, moje malá to nemá, má ji pěknou, mohli mi to taky rovnou přišít, zákroku se i bojím, že to pak stejně nebude podle mých představ, přeci jen cena se pohybuje od 8000 nahoru, vůbec nevím na jakou kliniku ke kterýmu lékaři, manželovi je to jedno, ale tady jde o můj komplex, mě se to prostě nelíbí, zakladatelka
@Anonymní píše:
Já mám vykajdanou také po třech dětechAle jak se postavím, tak tam netrčí nic
Akorát vypadá oholená hrozně
Taková kropenatá, případám si jako slepice či husa
![]()
Na operaci nehodlám, jsem už středního věku dost, tak manžel ji má rád takovou jaká je
Ale tobě přeju hodně štěstí, rozhodneš-li se na plastiku, vím jak se cítíš…
tak to by mě nevadilo, ty vnější pysky, brala bych i kropenatou
mě vadí že mi ty malé trčí ven, asi tak 1-2cm takže dost ![]()
To v mým případě… bych byla raději pro plastiku prsou
ale potřebovala bych jen jedno
jedno je dobrý - tak 2,5 vel. a to druhé (pravé) je tak 0.5 vel.
Doma mi chlap říká jak jsem multi žena
Když má chuť na větší prsa, má ho a když má chuť akorát na cmrndu do ruky, má jí taky
Nezabil by jste ho?
![]()
Pokud gyndař napíše, že se ti pysk odírá apod. problémy že s tim máš, zaplatí Ti to pojišťovna.
Ja mam jeden mensi a jeden hodne velkej
Nikdy to zadnemu chlapovi nevadilo
neresila bych to. Znam lidi co jim to vadilo treba pri chuzi ci sportu ale me to problemy nedela tak to resit nebudu, zbytecne do sebe nechat rezat, jeste bych mela strach ze do toho chytnu nejaky zanet. Anonymni byt nemusim, nestydim se za to ![]()
Já mám zase komplex po porodu…
nenastříhli mě a tak mě malej roztrhnul ke konečníku a prostě jak to mám šitý, tak to ani není hezká rovná jizva…
a přijde mi, že mám i velkou,,díru,,
takže i já mám komplex ikdyž mi manžel říká furt dokola, že je to dobrý. Jenže vim, že to říká protože mě to trápí a nevim, jestli to tak opravdu i vidí…
Mám dva měsíce po porodu a nevim, jestli ta,,díra,, se ještě nějak stáhne… ale furt doufám, že ještě ano! ![]()
Máca
Chlapi maji taky ruzne velkej pytetel nebo zalud a nam to taky nevadi ![]()
@Anonymní píše:
Pokud gyndař napíše, že se ti pysk odírá apod. problémy že s tim máš, zaplatí Ti to pojišťovna.
jenže žiju v zahraničí a nevím jak to tu chodí, ale zeptám se ho na to, ale bude mi tak trapně, i když mě stokrát viděl, ale ještě o tom mluvit
teprve předevčírem jsme se s tím svěřila kamarádce
já se prostě stydím ![]()
já mám po ukončení kojení taky jedno prso větší a druhé menší, ale ne tak patrné ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím… Neboj, jsi jeste kratce po porodu, trva to az rok nez se da telo dohromady a zase se stahne:)
Tohle téma zakládám spíš jako anketu, zajímalo by mě kolik žen tady má obdobný „problém“ jako já, mám malé pysky větší než ty velké a trčí mi ven. Uvažuji o operaci, četla jsme hodně článků, prý je to jedna z nejčastějších plastických operací. Takže ženy, můžete anonymně, najde se tu někdo kdo to má také tak, do jaké míry je to vlastně běžné??
připadám si jako exot, nejspíš na tu operaci půjdu, rozmýšlím už se dlouho
bohužel jsem se nikde nedočetla jaké procento žen to tam dole má takto…tak zakládám toto téma i z toho důvodu, že se dozvím, že až takový exot prostě nejsem, že někdo to má tak a druhý onak…
děkuji. Jsem z toho nešťastná, pak mám období kdy to zase přejde, stydím se někde vyslíct, takže to nedělám, na nuda pláž bych nešla…do sauny a podobně, že by právě na mě koukaly co že to tam jako mám