Kvasinky a koupaliště

Anonymní
8.8.12 10:19

kvasinky a koupaliště

Ahoj,

už asi týden mám menší výtok, ale ten se včera změnil na dost nepříjemný výtok (žlutobílý hrudkující) a k tomu i se svěděním. Mám pocit, že to jsou kvasinky, už jsem je měla mockrát. Poslední sex jsem měla v sobotu ráno. Jak léčit víceméně vím, jde mi spíš o to, že bych mohla být těhotná (o miminko se snažíme první měsíc a jsem 31 DC). Test doma nemám, chci si po obědě skočit. Ale je mi blbý jít zase k doktorovi (za 2 týdny jsem tam byla dvakrát, pokaždé ve středu, nejdřív na preventivce, pak další středu kvůli zánětu, který prý nemám :nevim: ). Jenže v sobotu odjíždím na dovču. Jo, a zapomněla bych na to nejdůležitejší. Mám doma ségru, které jsem slíbila výlet do aquaparku (jenže jsem netušila, co přijde) a mám doma i ty vazelínové tampony. Takže otázka :mrgreen: můžu jít na to koupaliště s tím tamponem? Co mám dělat s těma kvasinkama? Léčit jako normálně jsem zvyklá (glycerinové globule - gelové), mastička jenamazol, jít pro test, nebo k doktorovi? :| děkuju za odpovědi. A prosím, pichlavé odpovědi radši nee :) potřebuju pomoct. Díky 8)

A omluva za anonym (stydím se)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
8.8.12 10:22

Já bych šla v první řadě pro test. Pak k doktorovi na přeléčení tebe i partnera. S bazénem neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.8.12 10:23
@terinka4444 píše:
Já bych šla v první řadě pro test. Pak k doktorovi na přeléčení tebe i partnera. S bazénem neporadím.

Souhlasím, plus na bazén bych klidně šla jako doprovod sestry - do vody ale nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.8.12 10:25

Být tebou tak si nejdřív udělám těhotenskej test. Pokud bude pozitivní - k lékaři, i když si tam byla minulé dva týdny, tak tohle je důležité, kvasinky bych sama v případě těhotenství neléčila. Pokud negativní, začni se sama léčit. A co se týče toho koupaliště, tak tomu bych se asi vyhla obloukem, s kvasinkama mám taky svoje zažitý a tohle by mě dodělalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.12 10:28

Děkuju za odpovědi :) Já si to myslela, ale víc hlav víc ví :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat