Jak TOMU říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7859
17.9.09 20:45
Mikulenka píše:
To je pravda ,vsem Kacenkam se omlouvam a mela bych vymyslet casem neco jineho… :oops:Moje mama rikala „buchta“ a k tomu mam silnou averzi :twisted:
Asi to bude Pindula…jenze na GAGA asi jen tak mala nezapomene :roll:

Brrr, moje máma taky říkala „buchtička“ a mám z použití tohodle slova pupínky!!! :roll:
Zatím holčičku nemusím řešit, ale kdyby, tak zatím moc nevím.....nechce se mi říkat „pipina“ nebo „pipinka“, protože tak já zá:,–(ně a vždy říkám slepicím, které máme doma a asi by se to pletlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.9.09 21:24

U nas doma se v ramci absolutniho tabu jakekoliv sexualni vychovy rikalo „predek“ a „zadek“ :roll: :roll: (jsme 3 segry).
U kamosky se doma rikalo „pulina“ a ja jim to hrozne zavidela :lol: :lol:
My mame „pindika“ a kdyby byla holcicka, tak jsem zrovna premyslela, libi se mi zde vyse uvedena „lulinka“ :lol: :lol: nebo s holkama na koleji jsme rikaly „beruna“ :wink:
Ted mi kamoska rikala, ze pry by se uz od zacatku melo rikat odbornymi nazvy „penis“ a „vagina“, coz mi prijde zvlastni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
17.9.09 21:58

U nás pipina a pipík - toho jsem převzala ze slovenštiny od manžela, líbí se mi víc než pindík :lol: A docela se mi líbí i slovenská „pišula“ (holčičí), ale nepouživám. Jinak se doslova osypávám ze všech těch julčí, buchtiček a kačenek, to fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
17.9.09 22:11

Tak u nás je malá prdelka a velká prdelka u Sabči a bimbas u Fildy,ikdyž teď se Sabinkou vymyslel Filda že má pinďasa (v jeho řeči to zní pimdala).

U švagrový maj holky šášulu a kluci bimbulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
17.9.09 22:57

Stejná diskuse tu už kdysi proběha a chvilkama je to celkem zábava :lol:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.9.09 03:15

Mám dvě dcerky a za nedlouho porodím třetí :wink:

holky mají: kačabajku,kačabku a prdítko
kluci mají : Vašíka,Frantíka,bimbáska (omluva všem Frantům a Vaškům) :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.09 07:15

Já jako malá měla přeďulku a zaďulku. Teď mám dva kluky, tak to nemusím řešit. ale jsem trochu v koncích, když se mne zeptají, čím teda čůrám, když nemám pindíka. Odborné názvy fajn, ale vaginou nečůrám, tak snad jedině ženské přirození, ale ještě jsem nepoužila.

Magrátka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.9.09 08:53

Já jsem zase alergická na tu pipinku (u nás se říkalo spíš pipina), takže naše holčičky mají pepču ;) Klučičí jsme zatím moc nepotřebovali, ale vidím to taky buď na pindíka nebo camprlíka :P
 Hana

• Citovat
  • Upravit
18.9.09 09:06

U nas doma maji holky pulinku a kluci pindika :)
Manzel je zase zvykly na pipinku, ale vzhledem k tomu, ze se v nasich krajich rika „pipinky“ mladatum ptaku, zejmena tedy kuratum, presel na nase nazvoslovi:) Kdyz byla Terezka mensi, ptala se me: „Maminko, co to tam mam? … kuratko?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.9.09 09:41

Ahoj
Kluci mají lulana- ono se tím dělá lulu. Manžel je zá:,–(ně proti pindíkům,aby se nemyslelo,že ho mají kluci maličkého. :roll: :lol: U nás se pinďa říká prckům.
Holky mají pipinu…Pipinky jsou kouřátka a malí ptáčci.
A v zadu mají prdel,zadek,dupu,dupku,zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.9.09 09:49

Samík má standardně pindíka, u holčiček to ještě nemáme dořešené - já jsem měla jako malá prcku, ještě se v okolí používala i pipinka - tak to možná bude něco z toho. I když pipinky jsou ti ptáčci…

Jinak když mluvíme o nás, tak manžel má Inženýra (je Ing. - kdysi si to vymyslel, nevím, jak na to přišel :lol: ), já mám Rebeku - podle Sexu ve městě - tam měli v jednom díle Škuner a Rebeku :lol: Kamarádi mají Matýska a Filípka :lol:

Označení vagína mi přijde nesprávné a nepřesné - vagína je přece pochva a ta s čuráním nemá společného nic, s mytím pramálo. To bych musela říkat „umyj si stydké pysky“ 8O No fuj :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
18.9.09 10:00

pindík, pipinka, dupa - je zadeček tu na Ostravsku asi všude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.9.09 10:03

holky - tak mo to nedá po tom inženýrovi nenapsat, kolegyně od známé manžel říká tomu svému kolega :D , tudíž je opravdu sranda, když se baví s kolegou v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
18.9.09 10:39

Tak my jsme zamala měli buchtičku a šulínka, ale asi bych se klonila k pipce a pindíkovi. Jo a moje tchýně říká spolu se svými 3 sestrami penisu „braban“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
354
18.9.09 11:19

holky: přeďulka
kluci: zvoneček

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...