Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mikulenka píše:
To je pravda ,vsem Kacenkam se omlouvam a mela bych vymyslet casem neco jineho…Moje mama rikala „buchta“ a k tomu mam silnou averzi
Asi to bude Pindula…jenze na GAGA asi jen tak mala nezapomene
Brrr, moje máma taky říkala „buchtička“ a mám z použití tohodle slova pupínky!!! ![]()
Zatím holčičku nemusím řešit, ale kdyby, tak zatím moc nevím.....nechce se mi říkat „pipina“ nebo „pipinka“, protože tak já zá:,–(ně a vždy říkám slepicím, které máme doma a asi by se to pletlo ![]()
U nas doma se v ramci absolutniho tabu jakekoliv sexualni vychovy rikalo „predek“ a „zadek“
(jsme 3 segry).
U kamosky se doma rikalo „pulina“ a ja jim to hrozne zavidela
![]()
My mame „pindika“ a kdyby byla holcicka, tak jsem zrovna premyslela, libi se mi zde vyse uvedena „lulinka“
nebo s holkama na koleji jsme rikaly „beruna“ ![]()
Ted mi kamoska rikala, ze pry by se uz od zacatku melo rikat odbornymi nazvy „penis“ a „vagina“, coz mi prijde zvlastni… ![]()
U nás pipina a pipík - toho jsem převzala ze slovenštiny od manžela, líbí se mi víc než pindík
A docela se mi líbí i slovenská „pišula“ (holčičí), ale nepouživám. Jinak se doslova osypávám ze všech těch julčí, buchtiček a kačenek, to fakt nee.
Tak u nás je malá prdelka a velká prdelka u Sabči a bimbas u Fildy,ikdyž teď se Sabinkou vymyslel Filda že má pinďasa (v jeho řeči to zní pimdala).
U švagrový maj holky šášulu a kluci bimbulu.
Stejná diskuse tu už kdysi proběha a chvilkama je to celkem zábava ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Mám dvě dcerky a za nedlouho porodím třetí
…
holky mají: kačabajku,kačabku a prdítko
kluci mají : Vašíka,Frantíka,bimbáska (omluva všem Frantům a Vaškům)
![]()
Já jako malá měla přeďulku a zaďulku. Teď mám dva kluky, tak to nemusím řešit. ale jsem trochu v koncích, když se mne zeptají, čím teda čůrám, když nemám pindíka. Odborné názvy fajn, ale vaginou nečůrám, tak snad jedině ženské přirození, ale ještě jsem nepoužila.
Magrátka
Já jsem zase alergická na tu pipinku (u nás se říkalo spíš pipina), takže naše holčičky mají pepču
Klučičí jsme zatím moc nepotřebovali, ale vidím to taky buď na pindíka nebo camprlíka ![]()
Hana
U nas doma maji holky pulinku a kluci pindika ![]()
Manzel je zase zvykly na pipinku, ale vzhledem k tomu, ze se v nasich krajich rika „pipinky“ mladatum ptaku, zejmena tedy kuratum, presel na nase nazvoslovi:) Kdyz byla Terezka mensi, ptala se me: „Maminko, co to tam mam? … kuratko?“
Ahoj
Kluci mají lulana- ono se tím dělá lulu. Manžel je zá:,–(ně proti pindíkům,aby se nemyslelo,že ho mají kluci maličkého.
U nás se pinďa říká prckům.
Holky mají pipinu…Pipinky jsou kouřátka a malí ptáčci.
A v zadu mají prdel,zadek,dupu,dupku,zadeček.
Samík má standardně pindíka, u holčiček to ještě nemáme dořešené - já jsem měla jako malá prcku, ještě se v okolí používala i pipinka - tak to možná bude něco z toho. I když pipinky jsou ti ptáčci…
Jinak když mluvíme o nás, tak manžel má Inženýra (je Ing. - kdysi si to vymyslel, nevím, jak na to přišel
), já mám Rebeku - podle Sexu ve městě - tam měli v jednom díle Škuner a Rebeku
Kamarádi mají Matýska a Filípka ![]()
Označení vagína mi přijde nesprávné a nepřesné - vagína je přece pochva a ta s čuráním nemá společného nic, s mytím pramálo. To bych musela říkat „umyj si stydké pysky“
No fuj
![]()
pindík, pipinka, dupa - je zadeček tu na Ostravsku asi všude. ![]()
holky - tak mo to nedá po tom inženýrovi nenapsat, kolegyně od známé manžel říká tomu svému kolega
, tudíž je opravdu sranda, když se baví s kolegou v práci ![]()
Tak my jsme zamala měli buchtičku a šulínka, ale asi bych se klonila k pipce a pindíkovi. Jo a moje tchýně říká spolu se svými 3 sestrami penisu „braban“ ![]()