jak donutit spát na palandě

146
14.9.09 13:55

jak donutit spát na palandě

já už nevím co vymyslet.v pokojíku je dvojitá postel z masívu a doteď tam spali obě děti(1 a půl a 4 a půl) ale už se tam různě kopali tak jsem nechala přidělat nástavbu(palandu) Barča byla natěšená chodila po schůdkách nahoru a zapelíškovala se…a přišel večer chvilku si lehla,potom prosila abych u ní stála(dost nepohodlné stát na posteli a držet za ručku než usne),ale řekla jsem si ,že první noc a pak to bude dobrý.jenže ve 2 v noci se zbudila,že se bojí slezla dolů a už tam nechce spát takže je to zas jak bylo a drahá palanda je nevyužitá.Přes den tam chce být(to ale nedovolím když ne v noci ani přes den)Filípek je na to ještě malý,ale nezbyde než počkat až povyroste a bude jeho i když o tom nechce dcerka ani slyšet,že to je její postel.Kdyby jste mi maminky daly nějaké tipy jak tu malou cácorku přesvědčit,byla bych moooc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
973
14.9.09 14:09

ahoj, zkusenost teda nemam, ale asi bych ji nezakazovala tam chodit pres den. to si myslim ze je chyba. akorat k tomu bude mit jeste vetsi odpor a nepujde tam uz vubec :( at si to osaha, zvykne si… treba ji to neni prijemne a neciti se bezpecne. ja osobne jsem taky radsi volila misto dole kdyz se jelo nekam na vylet a byly tam palandy ;)
dej ji cas. kupte nejake nalepky na zed a spolu si to tam vyzdobte, kup ji treba nocni lampicku (doporucuju ducha z IKEA :-)) proste vse at se tam citi spokojene a bezpecne.

drzim palce at to klapne a mala si zvykne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.9.09 15:43

Souhlasím s meowth, at si to tam malá vyzdobí tak, aby se jí tam líbilo. Časem si snad zvykne..

U kamarádů jsem viděla bezva vychytávku. Mají staršího kluka (2. třída) a malou holčičku. Kluk je blázen do traktorů a má jich spousty, ale spíš malé modely, promakané a pěkně drahé… Aby mu je malá nebrala, tak je má všechny na té palandě. Rodiče mu tam vyndali matraci a má tam malou hernu, zkrátka všechny hračky, které nechce, aby mu malá sestřička brala. To jen pro inspiraci :)

• Citovat
  • Upravit
1864
14.9.09 20:39

Lukášek se taky bál a poté, co se stejně denně stěhoval k nám do postele, páč se tam bál spát, prodali jsme ji a teď spokojeně chrní na nízké posteli. A to tu postel hrozně chtěl, těšil se na ni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí