Je ten test negativní? Viditelný kousek čárky

25
19.11.24 13:09

Jak toto chapat?

Pardon, ze zakladam dalsi tema mimo sveho puvodniho, ale jsem zrovna dost vystresovana. Shrnu to, pred 3 tydny jsem mela styk, nechraneny..neudelal se do me, ani hned po a posledni Ms jsem mela v pulce rijna, dle vsech online kalkulacek to byl muj neplodny den a ja si pro jistotu vzala pilulku po. Moje Ms ale meska, 5-6 dnu.. coz se mi nestava. Vim, ze to muze zpusobit i ten prasek, ale mam uz par dnu bolesti jako pred menstruaci. Ale furt nic. Takze jsem si pro jistotu udelala dva testy, jsou stejne znacky..delane ve stejnou dobu. Jenomze ten jeden se nezda byt, tak jiste negativni jako ten druhy.. proc? Je to slabe, ale neco malo tam je, jak to mam chapat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15137
19.11.24 13:18

Negativní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
19.11.24 13:30

Jsou oba negativní. A MS můžeš mít rozhozenou z té tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35666
19.11.24 13:34

Ten druhý vypadá víc namočený, takže špatně udělaný proto tam jde vidět kousek čárky.
Těhotná nejsi. Zpoždění máš z té tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
19.11.24 19:30

@lucciii23 Ahoj,

tabletu PO jsi si vzala do 72hodin? Jinak ty tablety jsou docela peklíčko - tohle taky umí, uplně rozhodit cyklus. Takže pokud jsi neměla ovulaci, neudělal se do tebe, vzala jsi si tabletu, tak je vše v pořádku. Oba testy jsou negativní. Horní je krásný a spodní je prostě špatně namočený ;) bud v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí