Jak udělat ze špinění menstruaci

Anonymní
29.7.22 19:58

jak udělat ze špínění menstruaci

Nemáte nějaké rady, chci si ji co nejvíce zkrátit, ale furt jenom špíním a navíc mám při tom hrozné bolesti, mnohem víc, než při běžné ms

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
29.7.22 21:19
@Anonymní píše:
Nemáte nějaké rady, chci si ji co nejvíce zkrátit, ale furt jenom špíním a navíc mám při tom hrozné bolesti, mnohem víc, než při běžné ms

Zkus prostudovat nějaké bylinky, to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.7.22 14:47

Menstruace zkrátit nijak nejde, někdo ji má týden, někdo 3 dny.. a zdravotně je vše ok? Jen špinit a mít při tom velké bolesti, na to já osobně nejsem vůbec zvyklá. Každopádně pokud je vše po zdravotní stránce ok, tak ja jsem si pro srovnávání menstruace dělala kontryhelové a maliníkové čaje.. měla jsem ji nepravidelnou a taky dost bolestivou a musím říct, že mi to nejspíš dost pomohlo :) brzy na to jsem otěhotněla, takze nemůžu říct z dlouhodobého hlediska.. nebo třeba kapky gynex jsou super na srovnání hormonů v těle a celkově úpravu cyklu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
30.7.22 20:59
@Anonymní píše:
Nemáte nějaké rady, chci si ji co nejvíce zkrátit, ale furt jenom špíním a navíc mám při tom hrozné bolesti, mnohem víc, než při běžné ms

Tohle vubec nemusi byt ms. Muzete mit cystu a muze spinit, muzete mit cokoli jineho. Ms je ovlivnena hormonalne a prichazi v zavislosti na cyklu, ne na bylinkach a vitaminech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí