Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevím zkusila bych klávesovou zkratku ctrl+s obvykle to funguje
Mam další problém, napsalo mi to prezentace uložena, ale nevím kam mi jí to uložilo, jak to mám zjistit?
@Anonymní píše:
Mam další problém, napsalo mi to prezentace uložena, ale nevím kam mi jí to uložilo, jak to mám zjistit?
Najit název souboru ve vyhledávacím okénku windows?
Save a copy of the presentation
All your Zoho Show presentations will be automatically saved in our local server, so you don't need to take any backup or save the slide deck every time you make changes.
To save a copy of the presentation with a different name,
Click File at the top-left corner of the screen and then click Make a Copy.
Uložit kopii prezentace
Všechny vaše prezentace Zoho Show budou automaticky uloženy na našem místním serveru, takže si nemusíte dělat žádnou zálohu nebo ukládat slide deck pokaždé, když provedete změny.
Chcete-li uložit kopii prezentace pod jiným názvem,
Klikněte na File v levém horním rohu obrazovky a poté klikněte na Make a Copy.
Program Zoho Show neznám, ale tyto webové aplikace se ukládají do nějakého centrálního úložiště. Zasílá se pak emailem pouze odkaz (URL té prezentace) - to bude příkaz Share, nebo něco podobného.
Tyto věci se už dávno neřeší předpotopním způsobem (vytvořit prezentaci - exportovat a stáhnout a uložit na lokální disk - vložit jako přílohu emailu - odeslat email s obrovskou přílohou - u příjemce uložit přílohu emailu na lokální disk - stáhnout nějaký proprietární prohlížeč bez kterého to nejde spustit - nainstalovat - prohlédnout uloženou prezentaci).
Ahoj holky, potřebuji rychle poradit, dcera dělá prezentaci v programu show.zoho a potřebuje si to uložit, ale neví jak. A už vůbec. Do neděle to mají poslat učitelce, ale když si to neuloží tak jí to tim padem nemůže poslat.
Za vaše rady budu moc vděčná.