Jak uskladnit oblečky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
25.12.05 16:32

Jak uskladnit oblečky?

Ahoj, poradíte mi, prosím, jak skladujete oblečení? Myslím teď hl. malé oblečky pro další mimi, takže budou uloženy delší dobu.
Zvlášť bych prosila o radu ty z vás, které už uskladněné oblečky znovu používaly. Mám od tchyně nějaké špatně uskladněné hadříky a jsou na nich žluté skvrny (netuším od čeho, ale určitě tam skvrny před uskladněním nebyly).Zvažuji odsávací vaky.
Díky moc;)
 CH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
25.12.05 18:16

charleep
mám odsávací vaky (Space Bag)a jsem zatím spokojená. Děti mám ale od sebe jen 2,5 roku a tak si oblečky moc dlouho ve vaku nepoležely.
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
25.12.05 19:40

Ahoj Charlieep, mně se žluté fleky na délenepraných bavlněných věcech udělaly také, ale jen na některých. Skladovány byly normálně v poličce ve skříni. Ale ty flekaté jsem přeprávala tu dobu v nějakém normálním „persilu“ a ty neflekaté jsem přeprávala tenkrát v senze klubko. Ty fleky se mi objevily přesně tam, kde bývalo poblinkaný místo. Usoudila jsem, že pokud se použije tekutej mýdlovej prostředek, že pokud to není vidět po praní, že už ty fleky se neudělají, ale když se použije klasický prášek se zjasňovačem a maskovačem skvrn, že ty skvrny ten prostředek vlastně celý nevypere, ale spíše jenom opticky zamaskuje, a ty skvrny po čase vystoupí. Teď teda už delší dobu používám ekologický Don gemini, kvůli životnímu prostředí.

Ale určitě je praktické to do obalu dát, protože si představ, že se mi od těch déleležících oblečků u:,–(ili moli :oops: . My sice nemáme žádné kožichy ani vlněné svetry, ale máme doma psa, a těm molům asi hrozně chutnají jeho chupy, které máme úplně všude, ať děláme co děláme. Prostě psí vlna :-). Ty oblečky snad ani nejsou vyžraný, no jestli se mi rozpadnou, tak padnu, ale sloužily těm molům jako klidný místo :? Měj se moc hezky a děkuju za podiskutování i na ultrazvukový diskuzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.12.05 20:00

Ahoj,
prave jsem taky objevila na velke plence 1mx1m zlute fleky. Od poblinkani nemuzou byt, protoze Honzik neblinkal a tu plenu jsem pouzivala jen na potreni po koupani. Tak taky nevi z ceho jsou:-((
Byla v policce slozena a asi pred mesicem jsem ji opet vytahla a zasla jsem. Peru jen v tekutych „prascich“(Persil, Lovela,Trimin). tak nevim…

Musim kocit uz je o me doma zajem:-)
Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí