Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chci se zeptat jak vám bylo po miniinterupci v apolinari jdu na vlastní žádost měli jsme chráněny sex 2× s kondomem který se protrhnul a jsem v tom vyšli pozitivni testy když sme byla na gynekologii viděla jen vysokou sliznici jdu 9teho května a tam už výpisem žádost na miniinterupci jaká je cena a jak vám pp ni bylo?
Mám 5timesicni mimi a dvouletaka třetí bych nezvládla vím že je to chyba ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veronika111_m píše:
Dobrý den chci se zeptat jak vám bylo po miniinterupci v apolinari jdu na vlastní žádost měli jsme chráněny sex 2× s kondomem který se protrhnul a jsem v tom vyšli pozitivni testy když sme byla na gynekologii viděla jen vysokou sliznici jdu 9teho května a tam už výpisem žádost na miniinterupci jaká je cena a jak vám pp ni bylo?
Mám 5timesicni mimi a dvouletaka třetí bych nezvládla vím že je to chyba
Nezakládej duplicitní diskuze.
@Veronika111_m píše:
Mám 5timesicni mimi a dvouletaka třetí bych nezvládla vím že je to chyba
podívej se na stránky nemocnice, určitě tam cenu budou mít - nevím někdo tu psal +- 6000
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.