Jak vám bylo po miniinterrupci Apolinář?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.5.23 15:46

Jak vam bylo po miniinterupci apolinar

Dobrý den chci se zeptat jak vám bylo po miniinterupci v apolinari jdu na vlastní žádost měli jsme chráněny sex 2× s kondomem který se protrhnul a jsem v tom vyšli pozitivni testy když sme byla na gynekologii viděla jen vysokou sliznici jdu 9teho května a tam už výpisem žádost na miniinterupci jaká je cena a jak vám pp ni bylo?
Mám 5timesicni mimi a dvouletaka třetí bych nezvládla vím že je to chyba :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
5912
5.5.23 15:53
@Veronika111_m píše:
Dobrý den chci se zeptat jak vám bylo po miniinterupci v apolinari jdu na vlastní žádost měli jsme chráněny sex 2× s kondomem který se protrhnul a jsem v tom vyšli pozitivni testy když sme byla na gynekologii viděla jen vysokou sliznici jdu 9teho května a tam už výpisem žádost na miniinterupci jaká je cena a jak vám pp ni bylo?
Mám 5timesicni mimi a dvouletaka třetí bych nezvládla vím že je to chyba :(

Nezakládej duplicitní diskuze.

• načítám...
76241
5.5.23 16:43
@Veronika111_m píše:
Mám 5timesicni mimi a dvouletaka třetí bych nezvládla vím že je to chyba :(

podívej se na stránky nemocnice, určitě tam cenu budou mít - nevím někdo tu psal +- 6000

• načítám...
20801
9.5.23 21:22

Dobrý den,

diskuzi uzamykám pro duplicitu.

S pozdravem,
Viki :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty