Jak vybrat autoškolu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak vybrat autoškolu
Zdravím,
potřebovala bych poradit s autoškolou. Chci si teď dělat na B a nevím jakou autoškolu si vybrat. Jedna autoškola je tady dost známá, mají větší počet lekorů, aut. A samé kladné recenze. Žádná špátná. Stojí to u nich 15000,–.Druhá autoškola má jednoho lektora
( majitele ), jedno auto. recenze mají jen na svých stránkách a na fb. Tam to stojí 12000,–.
Vůbec nevím pro kterou se rozhodnout. Líbí se mi víc ta druhá, už z důvodu, že se jezdí stejným autem co máme doma. okud někdo z vás zná Autoškoly Mrkous nebo Luky v Trutnově, budu vděčná za jakékoliv připomínky.
Děkuji a přeji hezký večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle mě u tě první je možný že budeš mít řidičák dřív jelikož když je v té druhé jenom jeden učitel tak si ten čas musí vidět rozdělovat a podle mě to nepujde tak rychle ale zato je ta cena lepší ![]()
Já bych brala tu první a nebo prostě podle sympatie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se s tím majitelem sejdi a uvidíš, jak ti sedne. Protože kdyby to bylo blbý, lektora nevyměníš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych si vybrala tu mensi… taky by me zajimalo, aby se jezdilo prevazne ve meste, na vesnici se clovek prd nauci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě lepší střídat auta a i lektory..dělala sem autoškolu s jedním autem a lektorem a i když jsem dobra řidička mám strach posadit se do auta které neznám, neni mi to prijemne…kamarádka dělala autoškolu v Praze vystřídala během lekcí více vozu a nemá problém sednout do čehokoliv a jet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit