Jak vyčistit myčku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nám to dělalo, když myčka přestala ohřívat vodu, přišel opravář, vyměnil, vyčistil, opravil, a funguje to zas dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to kdysi dělalo, když jsem dala špatně to sítko dolů do myčky. Už jsem chtěla kupovat novou
. Jinak mi teď blbě odtékala voda. Dala jsem krtka, nechala chvilku působit a pak jsem to zapla na nejvyšší teplotu. V půlce mytí jsem tam nalila půl lahve octa a myčka jak nová. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam to dělalo u stare myčky, která ještě neměla kontrolku na dolevani lestidla..bud nebylo lestidlo, bylo ho moc po doliti (po cca 3 cyklech OK)nebo špatne (většinou nějaké levne no name)lestidlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělá to, když se do trysek dostane bordel (když se myčka dlouho nečistí)
Dosyp sůl, doplňky leštidlo, dej čistič do myčky a zapni na nejdelší program. Nech myčku dojet. Zapni ji znova s půl litrem octa i tabletou. Potom myčku dobře vytři suchou hadrou a znova vymyj sítko. Myčku zapni potřetí naprázdno….
Až tohohle vše uděláš, měla by být čistá a myčku umyvej pravidelně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky zkusím
poprvé v životě mám myčku tak vubec nevím
- Citovat
- Upravit
A taky vyšroubovat ramena a zkontrolovat, jestli nejsou ucpané dírky. Vyndala bych sítko (při mytí prázdné myčky ho vyndám a dám do koše na nádobí, aby se pořádně umylo ze všech stran) a nalila bych půl láhve octa a pustila na nejvyšší teplotu. Myslím, že to bude dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak vyčistit myčku? Nastěhovala jsem se do bytu s myčkou, vše bylo dobrý, skleničky se krásně leskly a teď jsou skleničky špinavější než když je tam dám a něco se na nich usazuje, nějaký bordel. To samé příbory. Sítko jsem čistila, čistit do myčky taky dala, ale žádná změna.