Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, prosím, naše lumpice si počmárala kočárek od Ježíška propiskou, neporadíte někdo, jak to vyčistit? Zkoušela jsem mýdlem, ale nepustila ![]()
Je látkový, ale taková ta režná látka. Na kočárku je psáno, že se nesmí prát a já opravdu nevím, co s tím.
Díky moc Lenka.
ahojky,
z trička propisku dostávám lihem- např. alpou. poliju trošku čistící tamponek a třu tu skrvnku.
ted se chystám na novou losovou sedačku ![]()
Irias
Irias, ahojky,
díky moc vyzkouším
nezůstanou tam pak flíčky? Kočárek je červený ![]()
no, to nevím. já oblečení pak vyperu a fleky jsou pryč
ale u potahu fakt neporadím ![]()
i.
na propisku obyčejný jar - potři skvrnu a proper ji ručně v teplé vodě, používám ho skoro na všechno a vždy pomůže, poradil mi to známý- chemik. barva zůstane.....
JA PRALA SKVRNU NA BUNDE OD TUHY DO PRUPISKY MODROU BARVU JSEM VYPRALA ALE VZNIKLA RUZOVA ,PRALA JSEM VE VSEM MOZNEM OSOBNE MYSLI ZE TO ZALEZI NA TKANINE JINAK TO U TECH CHEMICKYCH NEPUSTI ![]()
mám na propisky Pre wash od Eurony… když se čmárně a hned se to postříká, tak to normálně mizí před očima. A staré čmárance jsem taky vyprala bez problému. Dcerka je měla na béžovém kabátku ze sekáče… ![]()
Zdravím všechny,
nosil jsem v kapse náplň do propisky, dlouho nic a pak to přišlo… Prostě vytekla… Udělalo to 3 docela slušný fleky na zadní kapse. Zkoušel jsem to sundat lihem - vytáhlo to spoustu barvy, ale v konečnym součtu to na vzhledu moc nepřilepšilo - prostě jsou tam ty fleky furt… Někdo tady psal, že pomůže nějaký lak na vlasy (ale že jsem to tam měl dát před lihem), nebo nějaký speciální přípravek, ale nevím, nakolik to bylo jenom na malou čárku, nebo jestli na celou vyteklou náplň… Máte s tím někdo zkušenosti?? Pomůžete prosím
Ahoj, vždycky pomohl lak na vlasy, jakýkoliv ![]()
Mám 6tiletou praxi, náš mladej je na tohle expert
![]()
Ahojky,
a nemáte náhodou někdo zkušenosti s propiskou na kůži? Zkusila jsem lak i líh, ale bohužel nic, pustilo to jen minimálně.
akorát jsem objevila tuto radu s lakem na vlasy, hned jsem to vyzkoušela a funguje!
takže děkuji. Podařilo se mi vyprat prupisku v pračce se světlým prádlem :/ takže rada nad zlato!
větší skvrny jsem musela čistit naněkolikrát, ale pomohlo to.. ![]()
ignis píše:
Ahojky,a nemáte náhodou někdo zkušenosti s propiskou na kůži? Zkusila jsem lak i líh, ale bohužel nic, pustilo to jen minimálně.
Mě to šlo Vanishem ![]()
Dobry den delame pripravky na odstraneni skvrn od heurochemicke kyseliny (Propisková barva) na vyrobu smesi pouzivame ruzne chemicke latky ale zakladem je ocet ktery je rozvareny ze smichanou vodou a jine latky doporucuji v domacnosti do hnecku pridat 2 ltice cukru misto jinych kyselin ktere odstranuji skvrny ale barvu zachovavaji tento recept vam pomuze s rodinou to tez pouzivame v domacnosti
Mimochodem na kuzi je to jedno a to same ale misto cukru pridejte sul a naneste na kuzi nechte pusoboit 15 minutek a potom opatrne sundejte dolu potom naneste na kuzi cistici prostredek na nadobi omyjte vodou a setrete dolu trochu vetsi ale primerenou silou at nepozkodite kuzi
Ahoj holky.Tak ja mam vyzkousenej lih, nebo lihobenzin. Namocit lihem, parkrat pretrit hadrikem nebohoubickou a svete div se propiska je pryc.Ja mam sedacku pocmaranou kazdou chvili a funguje to i na ruzne materialy. Preji hodne zdaru s cistenim.