Jak vyfotit Vánoční přání

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14973
15.11.13 14:48

Jak vyfotit vanocni prani

VAhoj maminky,

Nemela byste nejaka inspiraci, jak vyfotit dve deti na vanocni pranni v domacim prostredi?

Loni jsem fotila 5m dcerku, mela body I love Jezisek, plysacka v ruce, prehodila jsem cervenou deku pres fatboye, rozesmala jsem ji a fotka byla na svete. Ted mam holcicky dve, 17m a 3m a nevim, jak to zkomponovat. Uz jsem holkam koupila stejne celenky s hvezdickou, jedna bude mit cervenou, druha bilou. Jenze nevim, jak to udelat. Mala bude muset lezet, pripadne past koniky, vic nesvede. Velkou zas nepremluvim, aby si lehla ci pasla kone, maximalne ji prinutim sedet a ani tim si nejsem jista… tak jako tak budu muset vymyslet vetsi cast prostoru, ale zas nechci, at je to nejak prehnane strojene. Fotil jste takto doma nekdo sve deti? Budu rada za kazdy napad :)

Jo a jeste - fotily byste nahate nebo oblecene deti? Ty celenky jsou dost vyrazne, tak nevim, jestli dat treba jen bile body a jednobarevnou sukynku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
15.11.13 14:53

Nahaté děti bych tedy na vánoční přání nefotila a nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
15.11.13 14:55

@LadyTommy nahaté ne, přeci jenom to budeš rozesílat po známých.
A jinak brácha fotí kluky tak, že je vyfotí třeba u hraček nebo aniž by o tom věděli, když jsou spolu, a pak to ve fotoshopu upraví (loni tu jejich společnou fotku dal do vánoční koule - jak se s ní zatřese a ono v ní sněží).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
15.11.13 14:55

Doma a venku fotim zatim jen sveho synka. Dve ratolesti bych fotila tak, aby jedno pokud mozno sedelo a druhe bylo bud v poleze v pololehu nainstalovane do nejakeho mekkeho polstarku/hnizdecka nebo paslo koniky. Urcite bude asistence druheho cloveka, aby starsi ditko a vlastne i to male usmernilo, udrzelo v klidu :-) Vetsimu ditku dat klidne neco maleho do rucky, koralky nebo nejakou vetsi rolnicku nebo neco spojeneho s vanoci :-) a oblecek? Bile bodycko, sukynka a celenka je myslim akorat ;-) tak preji hodne stesti :-)
Ja Vanocni pranicko budu delat z lega (fotit kego scenku), takze se foceni maleho vyhnu :-) toho mi nafoti nase mila pani fotografka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
15.11.13 15:07

@Janik101 a nebylo by to foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
15.11.13 15:12

Nahe jsem samozrejme myslela decentne, zadne pipinky nebo hole zadky :)

Loni jsem to nechala udelat jako fotku a rozeslala postou.

Holky a daly byste treba nejake prosteradlo deku, nebo holky treba vyfotit na gauci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
15.11.13 15:18
@miaPRG píše:
@Janik101 a nebylo by to foto?

bohužel. Dostala jsem to od něj v papírové podobě, a nemám scanner.

Měl je vyfocení proti bílý zdi, seděli na koberci, s něčím si hráli…taková přirozená, uvolněná fotka. A dodělal k tomu vlastně tu kouli a nějaký vánoční motiv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.11.13 15:57

Vezmu klasickou fotku na které se tváří hezky a vložím do rámečků dostupných na internetu

Příspěvek upraven 01.08.24 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
15.11.13 16:06

Loňské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
15.11.13 16:10

Jedno starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.11.13 16:28
@HankaHK píše:
Vezmu klasickou fotku na které se tváří hezky a vložím do rámečků dostupných na netu

Taky to tak dělám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.11.13 16:33

Loňský. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.11.13 16:44
@HankaHK píše:
Vezmu klasickou fotku na které se tváří hezky a vložím do rámečků dostupných na netu

taky to tak dělám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.11.13 17:46

@Clarkia @Lenka512 taky krásný a na jakých je to stránkách? já to mám z pickjoke.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.11.13 18:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat