Jak vyměnit náušničky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
954
22.2.11 21:38

Jak vyměnit náušničky?

Holky prosím o radu.
Naše 15-ti měsíční Adélka měla nastřelené náušničky, dnes jsme jí je vyndali s manželem, už to byl heroický výkon, protože tam držely děsně napevno a vytáhnout je bylo velmi obtížný a Aduš ječela jako na lesy.
Ovšem dát jí tam ty nový, nešlo už vůbec. Už věděla, že jí chceme něco s těma ouškama, prala se jako lvice, plakala příšerně, no hrůza, fakt jsme jí nepřeprali, nakonec jsme to potupně vzdali.
Neznáte nějakej trik jak na to?
Možná máme i pitomý náušničky, navlíkají se jakoby zadem a secvaknou vepředu a to je vážně s rvoucím se batoletem nemožný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
22.2.11 21:45

mozne.Hold musis si nad ni kleknout tak abys ji nic neudela a pridrzovat a musis drzet i hlavu.a druhy navlika.Jeste by ti je mohla pomoc navlict vase doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.2.11 21:49

Měli jsme podobný problém. Nakonec jsem požádala naši lékařku a bylo to za pár minut hotové. já držela nožky a ruce a sestřička hlavu a paní doktorka prostrčila naušničky, hned na poprvé. Doma ychom to asi opravdu nezvládly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
22.2.11 22:03

ahojky -co počkat až usne…opravdu tvrdě…moje zlatíčko tu první půlhodinku spí nejtvrději a můžu si s ní dělat co chci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
22.2.11 22:23

Teda, tak koukam, ze my jsme meli stesti, nausnicky sly krasne vyndat i nandat :) , na tohle bych asi nervy nemela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.2.11 22:24

Taky bych to nejdřív zkusila ve spánku,a když to nepůjde a dcerka se probudí…tak poprosit vaši doktorku. Ta s tím bude mít určitě zkušenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
22.2.11 22:37

Já jsem v létě vyndala náušnice,abych je vyčistila a nasadit je, to byla hrůza, poprvé vůbec, nakonec jsem ucho protáhla steril. jehlou, abych viděla, jakým směrem dírka vede přesně (tupou stranou) a pak nasadila, manžel jí dával na klíně mlíko z flašky, jehlu a jednu náušnici jsem pak stihla při mlíku, druhou už bez, protestovala, i jí tekla trošku krev.
Už jí je teda sama sundávat nebudu, asi záleží, jak má dítě ten lalůček tlustý apod., šla bych k mudře.Radši bych to nenechávala dýl bez náušnic, ať to nezačne zarůstat a nejde to pak ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.2.11 22:39

Nez to zacne zarustat tak to trva.
Mala byla skoro tri tydny bez nausnic a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
22.2.11 22:41

Nasadit co nejdřív! Dětem to někdy zarůstá pekelně rychle, ať nemusíte na přepíchnutí. Doporučuju namazat ouško i špičku drátku náušnice krémem, lépe tam vklouzne. Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
22.2.11 22:51

určitě nasaďte co nejdřív, ouško sice nezaroste, ale udělá se tam velmi rychle stroupek, který se musí opět propíchnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
22.2.11 22:54

Holky, děkuju, zkusím zas zítra, nejdřív při odpoledním spinkání, to spí jako pařez, to je fakt a určitě i namáznu, to je dobrej nápad! :palec:
Byla to fakt hrůza, vřískala, kopala, nemohla popadnout dech, byla celá zpocená a my taky, mazec. Ted spinká jako dudek a já se jí pořád omlouvám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
23.2.11 08:20
honey_star píše:
Holky, děkuju, zkusím zas zítra, nejdřív při odpoledním spinkání, to spí jako pařez, to je fakt a určitě i namáznu, to je dobrej nápad! :palec:
Byla to fakt hrůza, vřískala, kopala, nemohla popadnout dech, byla celá zpocená a my taky, mazec. Ted spinká jako dudek a já se jí pořád omlouvám :roll:
potvůrky vědí jak na nás co :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
24.2.11 15:39

Tak hlásím, že náušničky nakonec vyměněny, Adélku jsme museli přeprat násilím a bylo to strašný strašný. Jsem ráda, že to máme za sebou a přísahám, že už NIKDY V ŽIVOTĚ budu-li mít další holčičku jí náušničky nedám. Ať si je pak nechá nastřelit v pubertě, když o ně bude stát, jako jsem to měla já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí