Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky prosím o radu.
Naše 15-ti měsíční Adélka měla nastřelené náušničky, dnes jsme jí je vyndali s manželem, už to byl heroický výkon, protože tam držely děsně napevno a vytáhnout je bylo velmi obtížný a Aduš ječela jako na lesy.
Ovšem dát jí tam ty nový, nešlo už vůbec. Už věděla, že jí chceme něco s těma ouškama, prala se jako lvice, plakala příšerně, no hrůza, fakt jsme jí nepřeprali, nakonec jsme to potupně vzdali.
Neznáte nějakej trik jak na to?
Možná máme i pitomý náušničky, navlíkají se jakoby zadem a secvaknou vepředu a to je vážně s rvoucím se batoletem nemožný ![]()
mozne.Hold musis si nad ni kleknout tak abys ji nic neudela a pridrzovat a musis drzet i hlavu.a druhy navlika.Jeste by ti je mohla pomoc navlict vase doktorka
Měli jsme podobný problém. Nakonec jsem požádala naši lékařku a bylo to za pár minut hotové. já držela nožky a ruce a sestřička hlavu a paní doktorka prostrčila naušničky, hned na poprvé. Doma ychom to asi opravdu nezvládly.
ahojky -co počkat až usne…opravdu tvrdě…moje zlatíčko tu první půlhodinku spí nejtvrději a můžu si s ní dělat co chci ![]()
Teda, tak koukam, ze my jsme meli stesti, nausnicky sly krasne vyndat i nandat
, na tohle bych asi nervy nemela ![]()
Taky bych to nejdřív zkusila ve spánku,a když to nepůjde a dcerka se probudí…tak poprosit vaši doktorku. Ta s tím bude mít určitě zkušenosti ![]()
Já jsem v létě vyndala náušnice,abych je vyčistila a nasadit je, to byla hrůza, poprvé vůbec, nakonec jsem ucho protáhla steril. jehlou, abych viděla, jakým směrem dírka vede přesně (tupou stranou) a pak nasadila, manžel jí dával na klíně mlíko z flašky, jehlu a jednu náušnici jsem pak stihla při mlíku, druhou už bez, protestovala, i jí tekla trošku krev.
Už jí je teda sama sundávat nebudu, asi záleží, jak má dítě ten lalůček tlustý apod., šla bych k mudře.Radši bych to nenechávala dýl bez náušnic, ať to nezačne zarůstat a nejde to pak ještě hůř.
Nez to zacne zarustat tak to trva.
Mala byla skoro tri tydny bez nausnic a v pohode.
Nasadit co nejdřív! Dětem to někdy zarůstá pekelně rychle, ať nemusíte na přepíchnutí. Doporučuju namazat ouško i špičku drátku náušnice krémem, lépe tam vklouzne. Držím palce ![]()
určitě nasaďte co nejdřív, ouško sice nezaroste, ale udělá se tam velmi rychle stroupek, který se musí opět propíchnout
Holky, děkuju, zkusím zas zítra, nejdřív při odpoledním spinkání, to spí jako pařez, to je fakt a určitě i namáznu, to je dobrej nápad! ![]()
Byla to fakt hrůza, vřískala, kopala, nemohla popadnout dech, byla celá zpocená a my taky, mazec. Ted spinká jako dudek a já se jí pořád omlouvám ![]()
honey_star píše:potvůrky vědí jak na nás co
Holky, děkuju, zkusím zas zítra, nejdřív při odpoledním spinkání, to spí jako pařez, to je fakt a určitě i namáznu, to je dobrej nápad!
Byla to fakt hrůza, vřískala, kopala, nemohla popadnout dech, byla celá zpocená a my taky, mazec. Ted spinká jako dudek a já se jí pořád omlouvám
Tak hlásím, že náušničky nakonec vyměněny, Adélku jsme museli přeprat násilím a bylo to strašný strašný. Jsem ráda, že to máme za sebou a přísahám, že už NIKDY V ŽIVOTĚ budu-li mít další holčičku jí náušničky nedám. Ať si je pak nechá nastřelit v pubertě, když o ně bude stát, jako jsem to měla já…