Chůvičky - existují nějaké opravdu kvalitní?

9859
15.2.11 14:04

Chůvičky - existují nějaké ale opravdu kvalitní?

Ahoj holky. Tak jsem zas vytočená. Pořídila jsem již druhé „zaručeně fungující“ chůvičky a opět problém.

Existují nějaké, které nechytají signál z chůviček z okolních baráků(popřípadě vysílání taxikářů)?

A je normální že v chůvičce každých 6 vteřin (stopla jsem si to) začne šumět?

Nejsou nějaké bez šumění(mi z toho za chvíli normálně jebne, fakt!)?

Mám použité tedy reklamace-smolík :roll:

(A ještě k tomu máme kamennej barák a prostě ten signál přes tu zeď neprojde :zed: Tak jí používám jen když malá spinká venku za oknem-no aspoň něco)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
15.2.11 14:05

philips avent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
15.2.11 14:10

My máme tuto brondi a jediné co tak jednou až dvakrát za měsíc slyším kamioňáky, jinak nic. A zkoušeli jsme jí i ve městě asi 3km a fungovala (holky byly doma) jen jedna je jen na napíchnutí přímo do zásuvky a dá se tam změnit i frekvence. Je jich tam 8 a i citlivost si můžeš nastavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
15.2.11 14:12

Ahoj,máme Sencor a jsou zatím dobrý. Šumění máme jen když je venku vítr, jak berou vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.2.11 14:14
Linola píše:
philips avent

taky… bydlime v centru a nikdy se mi nestalo, ze bysme chytili jiny signal (ale muze to byt, ze bydlime az nahore). a byt je patrovy, takze taky zadny problem. Je pravda, kdyz prijela postacka, tak dole o 4 patra niz jsem teda uz signal nemela. ;) ale jsou drahe…

EDIT: teda vubec nesumi

• Citovat
  • Upravit
9859
15.2.11 14:16
donaga píše:
Já mám fisher price, takouvou tu jednodušší jen na zvuk a jsem spokojená. Také jsem v kamenném baráku a chytá se v baráku celém. Ale také šumí. Jenže to je tím signálem. Mám už vychytaná místa, kde je to úplně bez šumu a jinde to zas šumí celkem dost, ale nikdy to nešumí natolik silně, abych v tom neslyšela zvuky od dítěte.
člověče ale když mi to nešumí tak mi to ten její brekot normálně nevezme( i když to jen svítí). Jen když to šumí…chápu že to každejch 6 vteřin :pocitac: chytá signál, ale to je fakt vo zdravej rozum, fakt! :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.2.11 14:34

Philips avent chůvičky - vybrat si ale digitální, ne analogové - ty nechytají žádné jiné zvuky, protože se samy přeladí, pokud by něco šlo na stejný frekvenci. Mají nespočet kanálů a nestalo se mi ještě, že by je něco vyrušilo. A nešumí. Jsme s nima naprosto spokojený 8-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
15.2.11 14:34

Ahojky!

Máme taky philips avent a spokojenost. Máme tam 16 kanálů, takže když jedeme parta na víkendovku a večer se sejdeme v hospůdce, tak nikdy nebyl problém s frekvencemi a nerušila se s ostatními. Obě jsou jak na baterky, tak i do sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
15.2.11 14:41

Taky máme Philips avent a taky maximální spokojenost. :palec: Jen ta cena… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.2.11 15:01

My máme Angelcare a super. Akorát je poněkud dražší, ale zato i s monitorem dechu. Nechytá sousedy ani taxíky a reaguje fakt citlivě.
 http://www.detske-chuvicky.cz/…elcare-ac401

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
15.2.11 16:54

ahoj, vybírala jsem podle těchto testů a nakonec máme babymoov expert II
http://www.detske-chuvicky.cz/index.php?…
rozhodně nešumí a i v baráku mají celkem dosah, samozřejmě ne tak moc, jak uvádí výrobce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
15.2.11 17:00
nestela píše:
Taky máme Philips avent a taky maximální spokojenost. :palec: Jen ta cena… :roll:
:palec: je výborná, nemohu si ji vyhachválit!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
15.2.11 19:33

Holky moc děkuji, objednala jsem teda ty philips avent, když s nimi máte tolik lidí dobrou zkušenost. I s poštovnym mě vyjde na 2.200 což považuju za úspěch vzhledem k cenám jinde (i 3tisíce :zed: )

Jste zlaté. Díky moc!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
15.2.11 19:43
MirušeProdigy píše:
Holky moc děkuji, objednala jsem teda ty philips avent, když s nimi máte tolik lidí dobrou zkušenost. I s poštovnym mě vyjde na 2.200 což považuju za úspěch vzhledem k cenám jinde (i 3tisíce :zed: )Jste zlaté. Díky moc!!! :dance:

Nejen i 3 tisíce, ale i 5tisí :think: Ale avent je fakt kvalitní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
15.2.11 19:52
vendy111 píše:
MirušeProdigy píše:
Holky moc děkuji, objednala jsem teda ty philips avent, když s nimi máte tolik lidí dobrou zkušenost. I s poštovnym mě vyjde na 2.200 což považuju za úspěch vzhledem k cenám jinde (i 3tisíce :zed: )Jste zlaté. Díky moc!!! :dance:
Nejen i 3 tisíce, ale i 5tisí :think: Ale avent je fakt kvalitní!
8-o

No ještěže existuje heureka.cz… ta už mi ušetřila peněz!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí