Jak vyměnit těsnění u lednice?

61
7.9.23 12:32

Jak vyměnit těsnění u lednice?

Ahoj,

bydlíme v pronájmu a máme tady starší lednici. Utrhlo se dole na dveřích těsnění a nevíme si rady. Na tento model se už náhradní těsnění ani celé dveře neprodávají a na infolince Electroluxu nám nebyl schopný poradit. S majitelkou bytu jsme se nakonec domluvili, že si koupíme svoji lednici novou a větší, kterou si pak odstehujeme až půjdeme bydlet do většího. Jenže tahle lednice funguje a mě je líto ji prostě hodit do sklepa nebo nechat odvézt, rád bych to těsnění pokud to půjde vyměnil, alespoň ze slušnosti. Model Electrolux ER 6945 C, produktové číslo 933009423.

Budem moc rádi za každou radu, nebo kdyby třeba někdo podle modelu nam nasel náhradní díl. Moc díky!

Příspěvek upraven 07.09.23 v 12:35

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
7.9.23 12:33

Jsme v podnájmu a máme vestavěnou lednici, je malá a nesnasim ji. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když si chci dát chladit víno, tak musim vyhodit mlíko a džus. :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
7.9.23 12:46
@MaraPrg píše:
Ahoj,

bydlíme v pronájmu a máme tady starší lednici. Utrhlo se dole na dveřích těsnění a nevíme si rady. Na tento model se už náhradní těsnění ani celé dveře neprodávají a na infolince Electroluxu nám nebyl schopný poradit. S majitelkou bytu jsme se nakonec domluvili, že si koupíme svoji lednici novou a větší, kterou si pak odstehujeme až půjdeme bydlet do většího. Jenže tahle lednice funguje a mě je líto ji prostě hodit do sklepa nebo nechat odvézt, rád bych to těsnění pokud to půjde vyměnil, alespoň ze slušnosti. Model Electrolux ER 6945 C, produktové číslo 933009423.

Budem moc rádi za každou radu, nebo kdyby třeba někdo podle modelu nam nasel náhradní díl. Moc díky!

Tohle nebylo nalezeno?
https://www.electrolux.cz/…im-zarizeni/

https://www.ame.cz/…ni-d63360954

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.9.23 10:27

@annlady Děkuji moc! To těsnění je to, co jsi podle něčeho mám našla, že bude sedět na tu naši lednici? Protože doma přítelkyně nechce o nějaké výměně ani slyšet a vybíráme novou, takže do mě je pořád hučeno, že to tam určitě nepůjde a že to je jiný typ atd. Novou lednici samozřejmě koupíme, ale tuhle chci opravit a dát do sklepa. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
12.9.23 08:12
@MaraPrg píše:
@annlady Děkuji moc! To těsnění je to, co jsi podle něčeho mám našla, že bude sedět na tu naši lednici? Protože doma přítelkyně nechce o nějaké výměně ani slyšet a vybíráme novou, takže do mě je pořád hučeno, že to tam určitě nepůjde a že to je jiný typ atd. Novou lednici samozřejmě koupíme, ale tuhle chci opravit a dát do sklepa. Díky moc.

Napsat a poradit se s prodejcem je moc složité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.9.23 13:19
@annlady píše:
Napsat a poradit se s prodejcem je moc složité?

Co myslíš, že jsme se neradili, že jsme se neptali, že jako první jdeme psát do diskuzí, kam vůbec normálně nechodíme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
12.9.23 13:59
@MaraPrg píše:
Co myslíš, že jsme se neradili, že jsme se neptali, že jako první jdeme psát do diskuzí, kam vůbec normálně nechodíme?

S prodejcem toho TĚSNĚNÍ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.9.23 08:56
@annlady píše:
S prodejcem toho TĚSNĚNÍ!

Ano, taky. Řekl, že neví a že se máme obrátit na Electrolux. Mezitím přivezli novou lednici a starou odvezli. Ale i tak děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí