Proč lednice nadměrně mrazí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak vysoká spotřeba bude určitě. Ale zkusil bych ji vypnout a odmrazit a znovu zapnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tak vysoká spotřeba bude určitě. Ale zkusil bych ji vypnout a odmrazit a znovu zapnout.
I když je samoodmrazovací? Vím, že se ptám blbě asi. Jsem extrémně netechnický typ ![]()
Jo a je už dost stará určitě přes deset let ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám pocit, že je to těma hroznýma vedrama. Protože moje lednice teď dělá to samé. A to je rok nová. Jak stoupá teplota v bytech a domech, tak ta lednice to musí víc vyhánět, aby udržela stálou teplotu uvnitř a podle mě to občas přepískne. Elektřiny to bude brát určitě víc než normálně, ale co chceš dělat? Zase lepší než mít zkažený jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BrnackaM píše:
Mám pocit, že je to těma hroznýma vedrama. Protože moje lednice teď dělá to samé. A to je rok nová. Jak stoupá teplota v bytech a domech, tak ta lednice to musí víc vyhánět, aby udržela stálou teplotu uvnitř a podle mě to občas přepískne. Elektřiny to bude brát určitě víc než normálně, ale co chceš dělat? Zase lepší než mít zkažený jídlo.
Tak zcela jistě. Jenom jsem po určitých zkušenostech už opatrná aby to nevyletělo nějak dramaticky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Už několik dnů mi mrazí více lednice. V pití v PET lahvích je led, na zadní stěně lednice námraza.
- Kup si teploměr do chladničky.
- Zkontroluj zda vnitřní teplota je v rozmezí +5 až +7 stupňů.
- Pokud ne, zvyš teplotu na ovladači termostatu.
- Pokud to nepomohlo, volej opraváře.
- Vyřešeno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Už několik dnů mi mrazí více lednice. V pití v PET lahvích je led, na zadní stěně lednice námraza. Nastavení mám stále stejné. Nevíte čím to může být? Obávám se vysoké spotřeby elektriky
Prosím anonym ex zná můj nick a nechci, aby se do toho montoval. Děkuji za pochopení a za případné odpovědi.
Asi že se rozbila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako uz dlouho sem nevidela lednicku, co se namrazuje..to snad uz ani nejde ne? Takze asi bude rozbita
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevypíná termostat. S vnější teplotou to vůbec nesouvisí. Dobře fungující termostat udržuje uvnitř stálou teplotu. Oprava se vyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
. Děkuji za pochopení a za případné odpovědi.
Už několik dnů mi mrazí více lednice. V pití v PET lahvích je led, na zadní stěně lednice námraza. Nastavení mám stále stejné. Nevíte čím to může být? Obávám se vysoké spotřeby elektriky
Prosím anonym ex zná můj nick a nechci, aby se do toho montoval